Razigrani, veseli utorak je! Osmeh na lice i zakoračimo u novi dan sa nadom i optimizom!

OVAN

Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja dobitničku kombinaciju, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Sugestija: Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

BIK

Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma. Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

BLIZANCI

Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere. Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK

Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da vam ne promekne neki važan događaj, ali umete pravilno da procenite poslovnu situaciju i povlačite dobre poteze. Neko podstiče vaš emotivni zanos. Nema potrebe da verujete u ishitrena obećanja ili osobi koja nije opravdala vaše poverenje. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije koje vas dodatno uznemiravaju.

LAV

Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti. Sugestija: Izbegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se.

DEVICA

Ne verujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima. Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju i pažnju.

VAGA

Obratite pažnju na različite dogadjaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje vam dobra prilika. Sugestija: Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na vaše rasploženje.

ŠKORPIJA

Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvesnom smislu iskušava vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama. Sugestija: Preterana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

STRELAC

Stalo vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa proverenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savet. Obradovaće vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

JARAC

Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima. U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Sugestija: Izbegavajte neke obaveze koje vas dodatno zamaraju.

VODOLIJA

Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama. Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

RIBE

Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima. Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu granicu, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Sugestija: Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

24sata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori