Imate puno ideja, pa pokušajte da budete sistematični.

Ovan
Ponedeljak donosi novu pozitivnu energiju koja vam daje krila. Pravite užurbano planove i želite što više da postignete, pripazite samo na iscrpljivanje.

Bik
Lakše vamje da pronađete zajednički jezik sa svima, pa ste raspoloženiji. Ne obećavajte više nego što možete da ispunite.

Blizanci
Partnerski odnosi vam ulivaju nadu i poverenje pa ste mnogo raspoloženiji nego tokom vikenda što ste bili. Pripazite na novac i dugovanja.

Rak
Raspoloženje vam se menja iz sata u sat. Orjentisani ste na posao i pokušavate da postignete što više, što neće biti moguće.

Lav
Danas vam je samopuzdanje na vrhuncu i bilo bi šteta da to ne iskoristite za ljubav i kreativnost. Vodićete neke bitne pregovore.

Devica
Trenutno vas najviše interesuju planovi vezani za kuću i neka proširenja. Imate puno ideja, pa pokušajte da budete sistematični.

Vaga
Danas vam ide od ruke komunikacija kao i pravljenje planova. Imaćete par bitnih poziva koji će vas oraspoložiti.

Škorpija
Sigurni ste u sebe i u realizaciju posla, pa ste opušteniji. Potrebno vam je da malo više provodite vremena van kuće i to sa prijateljima.

Strelac
Danas ste specijalno euforični i želite da uradite sve kako biste druge oraspoložili. Upotrebite tu energiju i za rešavanje nekih ličnih pitanja.

Jarac
Brinete zbog sopstvenog zdravlja i to vam okupira misli. Ne dozvolite da panika preuzme vodeću reč.

Vodolija
Povećava se broj želja koje imate, a samim tim i potreba da ih ispunite. Razmišljate o preuređenju kuće, ali uz to očekujte i neke goste.

Ribe
Posao napreduje bolje nego što ste zamišljali, pa vam to uliva sigurnost. Uživajte što više u sadašnjosti.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori