Onoliko koliko sebi budete olakšali sve poslove toliko ćete imati više vremena za sebe i svoje potrebe.

Ovan
Danas vam se sve čini lako pa je takva i energija kojom zračite. Dan je povoljan za usklađivanje emotivnih i partnerskih odnosa.

Bik
Tokom dana će isplivati vaše skrivene želje i potrebe. Ne plašite se da pokažete ko ste i šta ste.

Blizanci 
Ukoliko vam je potrebna pomoć nekog prijatelja, danas je idealan dan za to. Određeni planovi se ispunjavaju i to vas čini mirnim.

Rak
Samo slušajte intuiciju i nećete napraviti pogrešan potez na poslu. Zvezde su vam naklonjene za hrabre i odlučne akcije.

Lav
Otvorila vam se šansa da napredujete i uradite nešto za sebe. Danas se usredsredite na sve ciljeve koje želite da dostignete.

Devica
Nivo kreativnosti i napredovanja u karijeri je direktno povezan sa napredovanjem na poslu. Tokom dana postoji mogućnost za ulazak u nove poslovne pregovore.

Vaga
Poslovna ili emotivna veza ide u zadovoljavajućem pravcu, pa krenite da pravite planove. Moraćete da uložite više energije u sve.

Škorpija
Mnoga poslovna i emotivna zadovoljstva vas teraju da napredujete u svakom smislu. Onoliko koliko sebi budete olakšali sve poslove toliko ćete imati više vremena za sebe i svoje potrebe.

Strelac
Danas ste raspoloženi za ljubav i deljenje pa će vas to motivisati da pospešite odnos ili posao. Teško vam padaju odricanje i disciplina.

Jarac
Dok ne budete razrešili porodične probleme i popravili odnose unutar doma, neće vam krenuti na bolje. Danas je odličan dan za okretanje novog lista.

Vodolija
Vodite bitne razgovore tokom kojih ćete dobiti neke nove ideje. Vaša volja i želja da pospešite sve odnose doneće povoljne rezultate.

Ribe
Pozitivne promene na polju finansija odlično utiču na vaš osećaj sigurnosti. Zračite pozitivnom energijom koja privlači dodatne mogućnosti.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori