Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

OVAN

Možete da očekujete da će vaš rad i zalaganje dobiti neku javnu pohvalu. Dolazi vam povoljna situacija na polju posla. Voljena osoba je spremna da vam ugodi i da vam se maksimalno posveti. Uživaćete u lepim trenucima. Povedite računa o bubrezima.

BIK

Dolazi vam veliko olakšanje na polju posla. Možete da očekujete dobre vesti i priliku za radovanje. Rešili ste da malo razmrdate monotoniju u koju ste upali sa voljenom osobom. Veoma vam je važno da vaš odnos ne stagnira. Dolazi poboljšanje na zdravstvenom planu.

BLIZANCI

Očekuje vas prilika da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Sasvim iznenada vam se otvaraju nove mogućnosti. Nova ljubav vam dolazi iako to niste očekivali! Uživaćete u lepim trenucima sa osobom koja vas magnetski privlači. Odlično se osećate!

RAK

Ukoliko se bavite nekim poslom koji se vezuje za rad sa ženama, prodaju nakita, garderobe ili šminke, imaćete uspeha. Harmonični odnosi sa osobom koju volite vam uliva i osećaj sigurnosti. Pronašli ste svoju sreću. Nemate nikakvih problema.

LAV

Dolazi vam prilika da odete na poslovno putovanje. Iskrostite svaki mogućnost koja vam se otvara za dodatnu zaradu. Možete da očekujete veoma intrigantnu komunikaciju sa osobom rođenom u znaku Vage. Moguć je prolazan kašalj, ali bez većih problema.

DEVICA

Dolazi vam priliv novca koji će vas obradovati. Možete da računate na stabilnu materijalnu situaciju. Nemate većih problema ili promena na polju emocija. Možete da očekujete sasvim miran dan. Važno je da povedete računa o svojoj ishrani.

VAGA

Povoljan je dan za odmor i opuštanje. Nećete imati previše posla, a nije ni preporučljivo da se forsirate. Zaljubljeni ste i sasvim obuzeti lepim emocijama! Očekuje vas predivan dan sa voljenom osobom. Povedite računa o krvnom pritisku.

ŠKORPIJA

Smatrate da možete da sprovedete u delo sve svoje ideje i da imate kapacitet da ostvarite poslovni uspeh. Dopada vam se osoba koja se ponaša nekako misteriozno i distancirano u odnosu sa vama. Mogući su problemi sa nesanicom.

STRELAC

Ako se bavite nekim poslom koji iziskuje kreativnost, možete da očekujete da ćete danas biti veoma uspešni. Očekuje vas prilika da osvojite osobu koju ste upoznali preko kruga prijatelja. Pokažite joj svoja osećanja. Nemate nikakvih problema.

JARAC

Uspećete da ostvarite poslovni uspeh o kojem ste maštali. Vaš naporan rad i trud su se isplatili. Možete da očekujete da ćete od voljene osobe dobiti reakciju kakvoj ste se nadali. Vaša veza prelazi na neki ozbiljniji nivo. Hronični problemi vas muče.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana će vas poslužiti faktor sreće. Očekuje vas veoma pozitivna poslovna situacija. Prija vam osećaj slobode i imate želju da uživate u tome neko vreme. Ne žeite trenutno obavezu prema bilo kome. Povedite računa o holesterolu.

RIBE

Dolazi vam prilika da se presaberete i da bolje organizujete svoje finansije. Sve će biti uredu. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija sa osobom koja nije sasvim slobodna. Spremni ste na tajnu vezu. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

mojastrolog

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori