Započinjete neku novu etapu u životu, ali ništa nećete moći da uradite ukoliko ne ostavite porodične drame iza sebe.

Ovan
Pokušajte da zadržite jak stav na poslu jer vas očekuju izazovi u vidu testiranja vaših odluka. Neko će imati prigovor, što se vama neće dopasti.

Bik
Ako zaronite dublje u vaše potrebe i želje naći čete i rešenje za nešto što vas muči već duže vreme. Dovoljno ste ojačali da možete da promenite neke navike i planove.

Blizanci
Osluškujte svoju intuiciju i samo prema njoj donsite odluke. Danas vam je odličan dan za posao i komunikaciju.

Rak
Danas imate jaku podršku od prijatelja, u kakvoj god situaciji da se nalazite. Prihvatite sve promene koje se odigravaju, specijalno one na partnerskom polju.

Lav
Ako biste birali dan koji bi bio idealan za promene posla ili radnih navika, onda bi to bio ovaj. Duboka transformacija koja će se odigrati imaće odličan uticaj na vas i vašu svakodnevnicu.

Devica
Vaša vera u nešto novo što se odigrava u vašem životu je sve jača. Pozitivne promene utiču na posao, pa ste efikasniji i brži.

Vaga
Postaće vam jasniji odnosi u porodici. Započinjete neku novu etapu u životu, ali ništa nećete moći da uradite ukoliko ne ostavite porodične drame iza sebe.

Škorpija
Današnji razgovori sa ljubavnim partnerom mogu biti značajni za vašu zajedničku budućnost. Iskažite jasno šta želite.

Strelac
Ukoliko niste do sada,onda svakako danas napravite presek koji se tiče trošenja novca. Neke navike vas vuku u besparicu, pa ako ih ne promenite imaćete mngo veće probleme.

Jarac
Potrebno je da budte načisto sa sobom kakav život želite. Lutate i prepuštate se malodušnosti koja vam oduzima svu energiju.

Vodolija
Prikupite energiju i ono sve što vam je potrebno da pregurate novu nedelju. Potreban vam je mir, a njega ćete naći u svom domu i porodici.

Ribe
Danas su vaše reči veoma jake i moćne, pa će uticati na mnoge. Mnogi vas vide kao lidera što upućuje na to da ste zauzeli stav koji je nemoguće osporiti.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori