Zauzetima se pruža prilika da sa partnerom organizuju neki kratak put koji će osvežiti odnos.

Ovan 
Ovog vikenda ste samouvereniji pa ćete na taj način i zavoditi, ukoliko ste slobodni. Zauzeti Ovnovi mogu slobodno da prave planove za budućnost, ovaj vikend je idealan za to.

Bik
Ukoliko ste zauzeti provedite više vremena sa partnerom i to iza zatvorenih vrata. Slobodni Bikovi moraju da izlaze više, ukoliko žele neka dešavanja na polju ljubavi.

Blizanci 
Ukoliko vam se neko dopada moraćete da preduzmete nešto po tom pitanju i to baš ovog vikenda. Zauzetima se pruža prilika da sa partnerom organizuju neki kratak put koji će osvežiti odnos.

Rak
Počevši od ovog vikenda počinje period u kom ćete morati da se angažujete i izlazite i budete među ljudima, jer ćete tako uspeti da upoznate jednu zanimljivu osobu. Zauzeti će morati da povedu ozbiljnije razgovore o braku i porodici.

Lav
Ukoliko ste zauzeti svi će želeti da budu u vašem društvu, prosto sijate. Zauzete očekuju lepi momenti, a neki će dobiti i neke poklone.

Devica
Ukoliko ste odlagali ljubavne sastanke ovog vikenda bi bilo idealno da se aktivirate. Zauzeti će razrešiti neke nedoumice i podići će veze na neki viši nivo.

Vaga
Izlazite iz neugodnog perioda koji vas je postavljao u neprijatne situacije zbog kojih ste se povlačili od svih, pa ovog vikenda dobijate šansu da preokrenete tu energiju. Zauzeti se usklađuju sa partnerima na nekom višem nivou i to im ide od ruke.

Škorpija
Slobodni bi trebalo da daju šansu nekome ko nije totalni njihov „tip“ osobe, jer se tu krije nešto zanimljivo. Zauzeti moraju da porade na nekim spontnim izletima jer će to poboljšati odnos.

Strelac
Ključna stvar za ovaj vikend je promena, mesta, društva ili načina upoznavanja novih ljudi. Oni koji su u vezi će imati dinamičniji vikend od prethodnih, samo sami morajud a odluče u kom smeru ide sve.

Jarac
Na dohvat ruke vam je neko nov i interesantan, samo vam je potrebno malo više pozitivnijeg stava naspram ove teme. Zauzeti su raspoloženi za seks pa će partnera navoditi samo u tom prvacu.

Vodolija
Raspoloženi ste za uživanje sa nekim i potrudićete se da to i dobijete. Zauzeti imaju svu pažnju partnera i u tome uživaju.

Ribe
Neko želi da vas vidi, a vi izbegavate. Ukoliko popustite očekuje vas poprilično strastven vikend. Zauzeti bi trebalo da se podsete nekih lepih momenata koji su ih i povezali.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori