Muškarac Bik je najčešće jako zgodan i harizmatičan. Ume da se dopadne i to uvek koristi kada mu je nešto potrebno. 

Muškarac Bik je najčešće jako zgodan i harizmatičan. Ume da se dopadne i to uvek koristi kada mu je nešto potrebno. Nije baš do te mere koristoljubiv, kao što zvuči, ali mu je jako bitno da ugodno ipak ima i neku korist.

Lepih manira i spremnost na uživanje i predavanje hdonizmu ga čini veoma privlačnim, kako suprotnom polu, tako i društvu koje ga uvek želi u svojoj blizini.

Pouzdan i spreman na vredan rad uvek uspeva polako i bez pompe. Ne hvali se puno uspesima jer mu to i nije u vrhu prioriteta. Samo akda želi da se dokaže onda će i da priča o tome i da razrađuje planove naglas. Sličnost između Bika i Ovna je u tome što idu glavom kroz zid po cenu svega.

Umeju da budu saosećajni i nežni, a senszualnost i istančana osećanja su nešt što kupuje žensa srca. Vrlo često pada na žene venerijasnog tipa, izraženih kukova, punih usta i sličnih osobina koje i on ima.  Sklon je potpunom predavanju i uživanju i nije mu teško da se izoluje od svih problema kako bi se opsutio.

Negativne osobine ovog muškarca su prvenstveno lenjost i manjak ambicije. Potreban mu je neko ko će ga uvek gurati napred i stajati nad glavom kako bi se pokrenuo u željenom pravcu. Najviše se brine zbog novca i ako je u nekom manjku upadaće u panike koje će ga skroz obuzeti.

Ostale mane odnose se na njegov omiljeni deo dana,a to je ishrana. Ume da pretera i da se loše hrani, pa da zbog toga ima zdravstvenih problema. Kako je lenj i teško mu je da menja i disciplinuje se, dijete su nešto čemu retko kada pribegava.

Težak je na promenama i ako baš mora da napravi izmenu onda će ona biti minimalna. Kada se na nekoga ili nešto navikne, retko kada to i menja.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori