Šta vas čeka ovog vikenda? Astrolozi imaju odgovor na to pitanje, proverite.

U subotu će vas retrogradni Saturn u Jarcu navoditi da radite samo ono što je ispravno i praktično. Imaćete želju da privlačite pažnju, ali ćete joj odolevati.

Potom, u nedelju se Mesec sprema da uđe u Devicu, koja je simbol majčinske energije i brige.

A šta vašem znaku donosi vikend?

OVAN

Ovnovi, iako stalno imate želju da se dopadate baš svima, ovog vikenda ćete imati sukobe koji će vas pogoditi. Doći će do neprijatnih otkrića, ali tako je bolje za vas, jer ćete konačno znati na čemu ste zaista.

BIK

Bikovi, vreme je da se pomirite sa nelagodnom situacijom koja vas već dugo muči. Čini vam se da vam je sve u životu van kontrole, ali primirite se ovih dana i prikupite snagu. Uskoro će se stvari stabilizovati.

BLIZANCI

Blizanci se spremaju da uvedu velike promene u svoj život. Vreme je da zakoračite u novu fazu i moraćete da zatvorite jedna vrata da biste otvorili nova. Bićete uplašeni, ali nema razloga za brigu, sasvim ćete se dobro snaći.

RAK

Rakovi, vikend će vam biti kao rolerkoster. Čas ćete biti gore a čas dole. Upamtite, ništa ne traje večno, pa će proći i te faze neraspoloženja.

LAV

Lavovi, ovog vikenda ste prave zveri. Privlačićete okolinu svojim šarmom i neustrašivošću, pa nije isključeno da vam se sprema neka avantura koja će vam potpuno promeniti pogled na svet.

DEVICA

Device, ovog vikenda ćete dosta sumnjati u sebe. Činiće vam se da vam ništa ne polazi za rukom. Podsetite sebe da možete da postignete sve što želite, čak i kada vam se čini da vam ništa ne polazi za rukom.

VAGA

Vage će sijati od samopouzdanja ovih dana, toliko da će vas mnogi smatrati za inspiraciju. Mračno raspoloženje je iza vas i spremni ste da pustite nove ljude u svoj život.

ŠKORPIJA

Škorpije će se u nedelju naći oči u oči sa samim sobom. Postavljaćete sebi pitanja na koja nemate odgovor i, iako ćete u prvu ruku biti uplašeni, ovo iskustvo će vas ojačati.

STRELAC

Strelčevima ovog vikenda, ali i celog narednog perioda, sve ide kao po loju. Samo nastavite da budete ljubazni, prijatni i uslužni i dobre stvari će vam se dešavati.

JARAC

Jarčevi ovih dana donose mudre odluke i poteze, zrelije nego što bi neko očekivao od njih. Ovog vikenda vas čeka novi izazov, ali sve će se rešiti u vašu korist. Divan vikend je pred vama.

VODOLIJA

Vodolije, ovaj vikend posvetite porodici i prijateljima. To će vam vratiti osmeh na lice koji vam već dugo fali.

RIBE

Ribe će ovog vikenda biti baš zauzete, ali će iznenaditi i sami sebe sposobnostima da sve obaveze, kolike god bile, privedu kraju. Nagradite se za taj trud.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori