Bikovi su oznati po mnogim upečatljivim osobinama, ali neke ostaju skrivene. Ako vam se na momente čini da neko ponašanje ne razumete, uvek se setite da Bik, isto kao i Škorpija, voli da bude tajanstven.

1. Kada žele, mogu da budu veoma zli
Da da, dobro ste pročitali, Ako su se ustremili protiv vas, biće gusto. Mogu da povrede rečima lako, ali ipak biraju da vam pokažu delom koliko su uvređeni i povređeni. Ovo specijalno važi za žene Bikove.

2. Važe za najstabilniji znak zodijaka, ali zato privlače uvek svoju suprotnost
Ovaj scenario se ponavlja non stop, specijalno ukoliko nisu u vezi. Dok ne nauče na greškama i dok se ne opeku do krajnjih granice, konstantno bivaju povređeni od osoba koje su im sušta suprotnost.

3. Kada su uznemireni iz čista mira, to zasigurno znači da su u velikim problemima
Poseduju smirenost i staloženost i po tom principu funkcionišu, ali ako su naglo postali nervozni džangrizavi znači da imaju veliki problem koji žele samostalno da reše.

4. Ukolio vam dopuste da kuvate u njihovoj kuhinji, to znači da vas vole
Obožavaju da kuvaju i spremaju. Pripremanje hrane je za njih umetnost, a kuhinja je njihov hram. Ako imate tu sreću da kuvate u kuhinji jednog Bika, znajte da vas najsikrenije vole.

5. Ne mogu nikada da predvide izdaju
Koliko god racionalni bili, Bikovi se u odnosima i prijateljstvima mnogo daju. Često se osećaju neprihvaćeno jer druga strana malo vraća, specijalno u ljubavnim odnosima. Bez obzira na ovo, nikada ne mogu da predvide kada će ih neka bitna osoba ostaviti na cedilu, pa se  isti scenariji uoprno vrte.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori