Niste baš u poziciji da delite šakom i kapom, specijalno kada je energija u pitanju.

Ovan
Malo vam se popravilo samopuzdanje pa ste spremni da se upustite u rizičnije poslove. Ako je u pitanju hobi koji preti da postane novi posao, samo napred.

Bik
Ukoliko su vam finansije baš toliko problem prihvatite posao koji i nije toliko plaćen kao što ste zamislili. Morate da se spustite na zemlju i ozbiljno shvatite ozbiljnost situacije.

Blizanci
Koliko god da vam je haotično na poslu i u kući stvari dolaze na mesto i konačno možete normalno da dišete. Čekaju vas lepi trenuci sa prijateljima.

Rak
Dobićete neophodnu pomoć na poslu i to neočekivano. Prihvatite taj gest i ne analizirajte previše.

Lav
Danas ste šarmantni pa sve uspevate bez mnogo muke. Imate malo stabilniju situaciju na svim poljima, pa ste raspoloženiji.

Devica
Ovo je vaš period u potpunosti. Slobodno sanjajte i maštajte otvorenih očiju, dan je idealan za to. Iz toga svega će sigurno izaći nešto dobro ovaj put.

Vaga
Tokom dana se otvaraju mogućnosti za neku lakšu i opuštenu komunikaciju sa partnerom. Ispoljite sve što osećate.

Škorpija
Samo gledajte da radite i date ono što vam odgovara trenutno .Niste baš u poziciji da delite šakom i kapom, specijalno kada je energija u pitanju.

Strelac
Radite na svojoj strpljivosti, mada vam  već  dobro ide. Pozitivnije gledate na sve okolnosti danas i raspoloženi ste za druženje.

Jarac
Želite da napravite nešto lepo za one koje volite, pa se odlučite za neku opušteniju varijantu bez previše formalnosti. Ne očekujte „naplatu“ i „da vam se vrati“ lep gest.

Vodolija
Neke povoljnosti na poslu i planovima obeležavaju ovaj dan. Ne tako davno imali ste nesporazum koji će se danas razrešiti.

Ribe
Tvrdoglavo se borite i iscrpljujte, a nemate puno energije. Danas vam je dan za odmor, a ne rad.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori