Kada pokaže da je posvećen i da će uraditi sve za nju, to sve što je dovoljno da pokaže naklonost, a isto to očekuje od druge strane.

Ovan

Ovan voli jake žene i bitno mu je da je žena nezavisna, da kaže šta misli. Važno mu  je da voli izazov i da je dorasla njemu. Želi da kod nje vidi sposobnost da ostvari sve što želi, to je glavni afrodizijak za Ovna.

Bik

Njemu treba žena koja ga podržava. Zabavna i ženstvena priroda će ga uvek zanimati i držati mu pažnju. Još ako postoji mogućnost da kuva i da u isto vreme bude lepa, to je dobitna kombinacija  za Bika.

Blizanci

Blizanci se uvek zaljube u žene koje su inteligentne i koje su kreativne i imaju smisao za humor. On želi da ga ona stalno iznenađuje i fascinira, da se stalno nešto dešava i da mogu samo da pričaju, ako uvek znaju šta da očekuje, neće mu biti zanimljivo i otići će jako brzo.

Rak

Rak voli ženu koja izgleda kao nevinašce i mora biti posvećena. Ako joj nešto nedostaje ili ako treba nešto da joj pomogne, to je još bolje. On voli da je glava kuće, a da žena bude uz njega. Kada pokaže da je posvećen i da će uraditi sve za nju, to sve što je dovoljno da pokaže naklonost, a isto to očekuje od druge strane.

Lav

Lav voli žene koje uživaju u izlascima, a zanimljive su mu i one koje privlače pažnju i koji imaju samopouzdanje. Žena na koju pada je veoma samouverena i tačno zna kako da se predstavi. Ona nije samo lepa, nego je pametna zabavna i uspešna.

Devica

Muškarac Devica voli ženu koja je, što bi se reklo, devojka iz komšiluka. Ona je lepa i inteligentna. Bitniji joj je posao i uspeh, nego izgled. Nije previše emotivna, a to nije ni potrebno to što se tiče ovog muškarca.

Vaga

Muškarci Vage veruju u idealne odnose, tako da oni uvek traže savršenu ženu. Kada nađu takvu osobu, sve će uraditi da ona ostane pored njih i da odnos potraje. Može biti izazov naći partnerku sa kojom se mogu povezati emotivno i intelektualno, ali bitno je da žena lepo izgleda, da je zabavna, da ima samopouzdanja i da je posvećena.

Škorpija

Muškarci Škorpije zahtevaju najbolje i uvek dobro. Nije lako sa njima. Žena koja će njih da privuče mora da bude privlačna, strastvena, a avantura joj mora biti u krvi. Poželjna je ako se bavi sportom i ako je nezavisna.

Strelac

Muškarac Strelac voli ženu koja je energična. Bitno je samo da mu nije dosadno, da mu ona i dalje bude izazov, to će ga uvek oduševljavati. Ako je sve statično, neće dugo ostati u vezi. Bitno je i da mogu da putuju zajedno.

Jarac

Jarčevima treba dosta vremena da se zaljube, ali kada se to desi vežu se. Svaka veza je ozbiljna veza. Bitno je da žena ima svoj posao, karijeru, razna interesovanja i svoje planove. Ako je nezavisna, privlačiće ga zauvek.

Vodolija

On se zaljubljuje u ženu ko ima neki svoj svet, i nije mu u interesu da mu sve ide lako. Bitnije mu je da ona zadrži svoju individualnost, a njegova partnerka je ona kojoj nije bitno šta drugi misle. Ona će uvek uraditi kako misli da treba i baš zato će on ostati sa njom.

Ribe

Muškarac rođen u znaku Ribe voli da bude zaljubljen i uglavnom je u vezi, ali voli mirne žene. Velikodušan je i otvorenog uma. Njemu je važno da mu nije dosadno, da mogu da imaju zajedno neke aktivnosti. Bitno mu je da bude ljubazna prema svima. Nije mu toliko važna komunikacija, već osećaj da je sve u redu i da može s njom da provodi dosta vremena, pa makar i ćuteći.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori