Ukoliko vam duguju novac ili ste dužni, tokom nedelje ćete imati mnogo problema po ovom pitanju.

Ovan
Ova nedelja donosi dosta prijatniju atmosferu iako mogu da vas stignu neobavljeni poslovi i veliki planovi koje ste imali u prethodnim danima. Budite orjentisani na krupne obaveze, a sitne poslove rešavajte u hodu. Partnerski odnosi ulaze u dinamičniju i zadovoljavajući fazu, dok slobodne očekuje ulazak u nešto novo i neobično. Pripazite na novac koji trošite bez razmišljanja na sitnice tokom dana.
Mogući su problemi sa glavoboljama.

Bik
Ukoliko niste do sada, pokrenite se na polju posla i planova. Sve ste lepo organizovali u glavi, ali nedostaje realizacija. Opterećuje vas sumnja u sopstvene mogućnosti talente pa se usporavate više nego inače. Ljubavni odnosi će postati malo napetiji, ali i neobičniji, pa će vam prijati ta promena. Slobodni će imati kontakt sa simpatijom koja možda nije slobodna. Na neko finansijsko poboljšanje ćete morati da sačekate.
Pridržavajte se zdrave ishrane.

Blizanci
Sada kada ste se oslobodili pritisaka na poslu želite da date svoj maksimu, što će vam i poći za rukom. Ne obećavajte mnogo, jer nećete imati baš toliko vremena. Ljubavne veze postaju bojno polje. Zauzeti se ne razumeju najbolje sa partnerima, dok slobodni bacaju „mamac“ na sve strane jer nisu ni sigurni šta žele. Ukoliko vam duguju novac ili ste dužni, tokom nedelje ćete imati mnogo problema po ovom pitanju.
Iscrpljenost značajno utiče na menatlno stanje.

Rak
Rakovi ulaze u malo nestabilniji period. Na poslu se bore za poziciju ili sam posao, dok im  realizacija planova ne ide kako bi trebalo. Mogući su ljubavne zavrzlame, od svađa do raskida, dok slobodne čeka borba sa ličnim strahovima koji sprečavaju lepe događaje. Novčana situacija je malo stabilnija. Poslušajte savete nekog zrelijeg ili starijega po pitanju ljubavnih tema.
Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Lav
Nadolazeća nedelja Lavovima nudi dosta pozitivniju atmosferu nego pre. Neka problematika vezana za partnerske odnose dobija epilog i samo je bitno da se ne dosnose nagle i impulsivne odluke. Atmosfera na poslu je u usponu i konačno možete  da predahnete po pitanju brige. Troškovi iskaču sa svih strana, ali ćete uspeti da se snađete.
Dali ste sebi oduška sa opuštanjem, pa je vreme da povratite disciplinu u svojim dnevnim rutinama.

Devica
Još će potrajati napeta atmosfera na poslu koja je uzrokovana lošom organizacijom. Potrebno vam je da se izdvojite i ne zavisite od drugih, a kako to neće biti moguće, moraćete da se prilagodite. Ljubvani odnosi ulaze u strastveniju fazu, pa će partner imati razne ideje po pitanju seksa. Slobodni mogu da očekuju laganije afere i kraće susrete. Mogući su dobici koji nemaju veze sa poslom.
Pripazite na urogenitalne organe.

Vaga
Sve se brzo odigrava i teško da ste u stanju da ispratit ritam. Partner postaje zahtevan i pomalo sebičan, što može biti uzrok svađa. Slobodne Vage su na udaru mnogih udvarača koji su poprilično dominantni. Klijenti na poslu postaju zahtevniji pa ćete osećati veliki pritisak. Za sada su izvesniji troškovi, nego dobici.
Regulišite spavanje.

Škorpija
Ubrzanje na poslu koje se već odigralo prošle nedelje, prenosi se ui u ovu. Imaćete više zaduženja, ali pošto imate cilj, neće vam smetati. Zauzete Škorpije će imati zadovoljavajuću situaciju sa partnerom , dok slobodni ulaze u laki flert na poslu koji može da bude i nešto više. Javiće se neplanirani troškovi, pa budite spremni.
Bolovi u gornjem delu kičme su posledica stresa.

Strelac
Imate utisak da se sve zaustavlja, pa se nervirate. Biće poprilično turbulentno na polju partnerstva, nesporazumi i strastveni izlivi neće prestati. Slobodni su zainteresovani za osobu koja i nije najiskrenija. Poslovna atmosfera stagnira, ali i niste zabrinuti, verujete da će doći sve na svoje. Finansije su osrednje, ne očekujte puno od poslodavca, a ako niste u radnom odnosu, potražite posao u domenu zabave i usluge.
Moguće su infekcije disajnih organa.

Jarac
Povukli ste se u sebe i nemate nameru da se otvarate nikome. Poprilično vas brine porodična situacija, ali partnerska. Uzrok ne tražite spolja, već porazmislite kako se odnosite prema prioritetnim osobama. Mogući su nagli poslovni potezi kojima sada nije vreme. Slobodni Jarčevi moraju da porade na onome što zaista žele, jer trenutno zatvaraju vrata svim mogućnostima. Za finansije ne brinite, a pripazite na imunitet.

Vodolija
Namate strpljenja ni za sebe ni za druge. Komunikacija sa najbližom okolinom je na ivici, pa vam je potrebno da se udaljite od svega i svih. Na poslu, takođe, lako gubite živce. Zainteresovani ste za lakšu zabavu, pa namećete partneru površniji odnos, što može da izazove niz rasprava. Slobodni će imati prilika za interesantne susrete od kojih ne bi trebalo da očekuju mnogo.  Finansijska situacija je stabilnija.
Manjak vitamina i minerala stvara niz zdravstvenih tegoba.

Ribe
Konačno preuzimate inicijativu u poslu i želite da date sve od sebe. Mogući su neki novi poslovni kontakti, a mnogi će zatražiti od vas savete. Partner traži mnogo više nego što mu dajete, što može biti uzrok tenzija. Slobodnima se javlja neko iz prošlosti ko se postavlja prijateljski. Nova pristiže odjednom i to od ženskih osoba.
Smanjite slatkiše i sokove.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori