Seks vam ne izlazi iz glave, pa slobodno uradite nešto po tom pitanju.

Ovan
Vikend provedite u opuštanju i uživanju. Mnogi pripadnici znaka  će pre provesti u krevetu sa partnerom, nego u druženju.

Bik
Bićete u prvom planu i partneru i sebi. Koliko budete tražili, toliko ćete dobiti, od vas sve zavisi.

Blizanci
Do nedelje će biti napetije u nestabilnije, ali u nedelju već počinje da se menaj i rapsoloženje i vaše potrebe. Ukoliko ste singl, uživaćete u pažnji i energiji nove osobe koja vam se doapda.

Rak
Pratite intuiciju po pitanju ljubavnog odnosa u kom ste, ali ne bežite od fizičkog kontakta. Slobodni Rakovi će moći da biraju između dve simpatije.

Lav
Imaćete potrebu da budete u nekoj prijatnijoj i intimnijoj atmosferi. Seks vam ne izlazi iz glave, pa slobodno uradite nešto po tom pitanju.

Devica
Tokom vikenda ćete imati potrebu da pustite sve iz sebe, pa i najdublje emocije. Slobodni pripadnicima znaka se dopada neko zauzet, ali to ih neće mnogo sprečiti.

Vaga
Uprkos činjenici da vas plaši navalentnost partnera, uživate. Slobodne Vage mogu da upoznaju nekog ko je samo željan zabave.

Škorpija
Dosta ste osetljivi pa ćete pre da se povučiete među svoje zidove nego da se otvarate. partner ovo neće najbolej razumeti ako ćutite pa će doći do svađa. Slobodni dobijaju pozive od osoba koje samo žele seks.

Strelac
Do nedelje ćete proveravati zašto je voljena osoba toliko nervozna, pa ćete zbog toga da hodate na prstima. Slobodni pripadnici znaka su raspoloženi za neke skivene susrete.

Jarac
Sitnice vam dižu rapsoloženje, specijalno poruke. Trenutno vamje prioritet da dovedete sebe u red, a to ćete uspeti tako što ćete se družiti i izlaziti, kad god ste u mogućnosti.

Vodolija
Ukoliko želite malo opuštenije odnose i laganiju komunikaciju moraćete da to i nametnete i tražite. Slobodne Vodolije uživaju u  veoma dinamičnom dopisivanju sa novom simpatijom.

Ribe
Tokom vikenda će vam najviše prijati prijateljska druženja, više nego partnerska. Ukoliko ste slobodni ovo će biti oslilna prilika da upoznate nekog novog.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori