Sa voljenom osobom imate podsticajne razgovore, ukazujete jedno drugom sitne pažnje tokom celog dana.

OVAN
Dosta toga vas čeka da obavite tokom dana, a vi se ne osećate baš u nekom fazonu za posao. Pokušajte da se skoncentrišete da ne biste napravili neku grešku, posebnu pažnju obratite na rad sa papirima ili novcem. Nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom nije trajna.

BIK
Vi kao da ste rešili da sve obaveze nagurate u današnji dan. Ipak, imate dovoljno energije da sve privedete kraju na vreme. Emotivno ste trenutno zadovoljni, ispunjeni jakim strastima prema voljenom biću. Mogući su povremeni ujedi ljubomore.

BLIZANCI
Bićete na sto strana odjednom i truditi se da ne se ne opterećujete mnogo problemima. Ne želite da vam bilo šta pokvari današnji dan i dobro raspoloženje. Izuzetni trenuci sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima. Pravo je vreme da vidite nekog sa kim duže niste u kontaktu.

RAK
Možda ćete danas morati definitivno da odustanete od planova i okrenete se na drugu stranu. Pred vama se otvara mogućnost koja nije baš ono što ste priželjkivali, ali vam nudi sigurnost. Malo vas nervira partnerovo ponašanje, ali umete da se iskulirate.

LAV
Neki će vas događaji u poslovnom segmentu uznemiriti jer smatrate da su direktno upereni protiv vas. Ne doživljavajte neke stvari suviše lično, ovo je samo trenutna poslovna situacija. Osećate jak emotivni impuls prema jednoj osobi, pravo je vreme da se pokrenete.

DEVICA
I vi ćete danas imati mnogo posla, ali ćete zaista uživati u gomili dešavanja. Situacije u kojima drugi postaju nervozni vi doživljavate kao dodatni podsticaj. Ako treba da obavite važan razgovor, bilo u poslovnom ili emotivnom segmentu – ovo je pravi trenutak za to!

VAGA
Danas vas može nervirati zastoj u dogovorima koji je aktuelan tokom čitavog prepodneva. Pokušavate da sa nekim situacijama izađete na kraj, i verovatno ćete i uspeti u tome pred kraj radnog vremena. Ako ste u skorije vreme upoznali nekog zanimljivog, dosta ćete razmišljati o toj osobi.

ŠKORPIJA
Neke odlične vesti do vas će stići u toku prepodnevnih sati. Ne možete da sakrijete uzbuđenje i radost zbog cele situacije. Neko pokušava da vam pomogne ali vi najbolje radite kada ste sami. Možete voljenu osobu povrediti nekom neumesnom primedbom. Kontrolišite se.

STRELAC
Ućutali ste se i gledate samo svoj posao. Doduše, stoji vam gomila obaveza koju morate odraditi, pa ne želite dodatnu distrakciju. Smeta vam što se partner ponaša pomalo manipulativno, a vi to itekako primećujete. Možete terati inat, a možete se i prilagoditi.

JARAC
Sve vam ide od ruke, pa ovaj dan iskoristite da obavite one stvari koje su vam od značaja. Imate odličnu komunikaciju i razumevanje sa kolegama. U emotivnim odnosima dobra komunikacija, ali samo u toku prepodneva. Kasnije u toku dana ćete uglavnom biti povučeni i u svojim mislima.

VODOLIJA
Nemojte zanemarivati ideje i rešenja do kojih dođete u toku današnjeg dana. Nešto od ovoga možete realizovati odmah, a o ostalom razmislite i dodatno usavršite. Biće vreme i za to u narednom periodu. Niste sigurni da li neko flertuje sa vama ili je samo ljubazan. Razmišljate o ovoj osobi.

RIBE
Danas je dan komunikacije i dobrih kontakata. Aktivirajte se jer možete lakše pokrenuti neka pitanja, ali i novu saradnju. I emotivni deo je više nego dobar. Sa voljenom osobom imate podsticajne razgovore, ukazujete jedno drugom sitne pažnje tokom celog dana. Dan kao stvoren za emocije.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori