Horoskop otkriva kako će na vaš znak utjecati magija punog Mjeseca u Vagi! Neke znakove očekuju velike životne promjene…

Venera i Neptun su u Ribama pa je moguće upoznavanje s doktorima, umjetnicima, medijskim osobama, političarima itd. Merkur je već ušao u Ovna pa jasno zna što hoće i što mu odgovara. Kako se pun Mjesec odvija na posljednjem stupnju Vage, onda će najviše utjecaja imati na osobe koje su rođene u posljednjoj dekadi svog znaka ili podznaka. Utjecaji mogu biti pozitivni ili negativni, što opet ovisi o vašoj natalnoj karti i aspekatima.

OVAN

Kod vas se ovaj pun Mjesec odvija u vašem sedmom polju partnera pa će se tu i događati emocije. Merkur je već u vašem znaku i čeka da mu se pridruži Venera pa možete biti glavna zvijezda. Sjaj Mjeseca može obasjati neka vijest koja će biti povod za slavlje, tako da se sreća može produžiti s lijepom ljubavnom pričom i nekom lakom zaradom.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mjesec odvija u vašem šestom polju koje je zaduženo za posao, svakodnevni život i zdravlje. Mars boravi u vašem drugom polju novca pa se može očekivati veća zarada nego obično. Merkur će biti u Ovnu pa vi možete zračiti vrlo privlačno. Mnoge osobe baš za vrijeme ovog punog Mjeseca bi trebale biti fleksibilne, a posebno zato što je Uran u blizini pa se može dogoditi neočekivana situacija. Potrebno je biti strpljiv dok Venera ne napusti Ribe 21. 4. što će vam dati strast.

BLIZANCI

Kod vas se pun Mjesec odvija u vašem petom polju koje simbolizira ljubav, djecu, planove, ciljeve, sport, pa se u toj sferi događaju emocije. Vaš vladar Merkur je već dosta aktivan iz Ovna što je vrlo pozitivno za vaš znak pa vas čini spretnim, brzim i misli vam samo naviru. Mnogi Blizanci se sada mogu raspravljati sa svojim partnerom zbog Marsa u njihovom znaku. Slobodni trebaju izlaziti i družiti se jer mogu upoznati svoju srodnu dušu.

RAK

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem četvrtom polju što je simbol obitelji, majke, kuće, novih početaka, zajednice, što će vama dati dosta nervoze, a pojedinim osobama i probleme na poslu. Dosta teži aspekti se događaju od Merkura i Venere iz Ovna u nekoliko narednih dana poslije punog Mjeseca tako da se tu treba čuvati da se ne uđe u neku divlju emociju. Spas vam slijedi od ulaska Sunca u Bika, što s vašim pravi sekstil gdje vam olakšava stvari u životu i donosi ispunjenje ostvarenja na nekim životnim putevima.

LAV

Kod vas se događa u vašem trećem polju što je simbolika braće, sestara, susjeda, putovanja i komunikacije, pa možete imati na tim poljima emotivna događanja. Vi svakako za vrijeme punog Mjeseca možete ostvariti veliki uspjeh, a u nastavku će vam Venera podariti veliki šarm i moguća su proširenja obitelji. Sada je potrebno ustrajati i biti fokusirani na ostvarenja ciljeva. Na pomolu su zanimljiva poznanstva koja vam mogu pomoći da izrazite svoje talente.

DJEVICA

Kod vas se događa pun Mjesec u vašem drugom polju što je simbolika financija, imetka, kako materijalnog, tako i duhovnog. Merkur je napustio Ribe i krenuo u vaše polje transformacija i završetaka. Još samo da Venera potvrdi financijski i partnerski odnos i vi ćete okrenuti stranicu i krenut ćete novim životnim putem. Svakako da je na pomolu harmonija i poboljšanje u partnerskim odnosima i u ljubavi.

VAGA

Kod vas se događa ovaj drugi pun Mjesec pa ako niste 21. 3. ispunili ili zamišljeno ostvarili, sada imate ponovo priliku. Pojedine Vage sada mogu doživjeti nešto očaravajuće lijepo na poslovnom aspektu. Kada Sunce napusti Ovna vama se otvaraju nove prilike i promjene u određenom životnom aspektu. Merkur i Venera će biti u Ovnu što i nisu najbolji položaji za vas jer morate praviti kompromise i imati više razumijevanja prema partneru, a moguće su i obmane pa budite oprezni.

ŠKORPION

Kod vas se ovaj pun Mjesec odvija u vašem dvanaestom polju tajni, nemira, izolacije, bolnica, duboke spoznaje, psihe. Sada nikako ne smijete dozvoliti da vas obuzmu mračne sjene prošlosti. Izađite iz prošlosti i dozvolite lijepim stvarima da vam se događaju, a ne da i dalje njegujete vašu mračnu stranu koja vam baca sjene na budućnost. Sada je vrijeme da te stvari očistite iz misli i da krenete naprijed.

STRIJELAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju što je polje nadanja, želja, druženja, prijatelja, klubova, mirovina, pa se tu emocije izražavaju. Dosta turbulentan period pa mogu na površinu isplivati poslovni zlobnici, a kod pojedinih Strijelaca može doći i do i emotivnih novosti. Bez obzira na sva lošija događanja ipak vas štite Venera i Merkur iz Ovna što će vam podariti dobro zdravlje, fizičku kondiciju i ljubav. Lijep period je pred vama.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec odvija u vašem desetom polju što je simbolika karijere, roditelja i autoriteta, pa se emocije u tom pravcu izražavaju. Za vrijeme ovog punog Mjeseca najbolje bi bilo da se malo povučete, osamite i posvetite sebi. Merkur će od vas sada tražiti oprez, a Venera će iz Ovna praviti kvadrat s vašim znakom što nije najbolje za vas. Kako je Sunce u Biku, onda imate podršku i lijep financijski napredak.

VODENJAK

Kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem devetom polju viših znanja, putovanja, filozofije i stranaca. Došlo je i vaših pet minuta što se tiče strasti i ljubavi koja se pokreće od punog Mjeseca, a prava kulminacija kreće s ulaskom Venere u Ovna od 20. 4. pa nadalje. Vaše samopouzdanje raste i sve se pokreće lijepim emocijama. Magična moć zavođenja se događa 21.,22. i 23. 4. pa uživajte u lijepim emocijama.

RIBE

Kod vas se ovaj pun Mjesec odvija u vašem osmom polju nasljedstva, novca od partnera, moguće su transformacije, kraj nečega i novi početak. Vaš planet ljubavi se seli u polje novca gdje će krenuti boljitak u financijama. Može se događati da se ponašate nepromišljeno u ljubavi zbog strasti i zasljepljenosti. Imajte na umu da je Mars u Blizancima i želi samo zabavu i ništa više za sada. Mnogo vas može iritirati Mars iz Blizanaca pa se opustite i ne pričajte otvoreno sve što mislite da ne bi došlo do konflikta i svađe.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori