Novac ne pristiže kako bi trebalo, a izvesni su dodatni troškovi. Izvesni su bolovi u vratu.

Ovan
Konačno izlazite iz kruga nepredvidivih dešavanja. Poslovno ste stabilniji, a saradnici vam više ne idu na živce toliko. Pokušajte da iskoristite ovo na najbolji mogući način. Ljubavne teme vas okupiraju poprilično, ali ih držite u tajnosti. Pripemite  se na neki preokret. Finansije miruju.
Popravite imunitet.

Bik
Počinjete da ludite od monotonije koja vas baca u negativnosti. Od srede se stvari i vaša razmišljanja menjaju, ali samo pripazite da ne prenaglite u procenama svojih mogućnosti. Slobodne Bikove očekuju neki tajni razgovori koji nose neki crv sumnje, dok zauzeti ubrzavaju realizaciju planova partnerom. Troškovi su preveliki da bi se trenutno uštedelo.
Moguće su zubobolje.

Blizanci
Od srede ulazite u period naglosti i impulsivnosti, ali i originalnih ideja. Ovo bi trebalo da pokažete na poslu i da se time istaknete. Ljubavni odnosi ulaze u mirniju fazu, ali će se pojavljivati tenzije zbog vaše nervoze. Slobodne očekuju neki neplanirani susreti.
Novac ne pristiže kako bi trebalo, a izvesni su dodatni troškovi.
Izvesni su bolovi u vratu.

Rak
Ove nedelje izaberite, da li želite da ostanete sa partnerom u lošim odnosima ili da razrešite sve probleme, pa makar to značilo razlaz. Slobodni još uvek ne znaju šta žele i tumaraju sami zbog toga. Posao će krenuti uzlaznom putanjom, ali su moguće neke impulsivne odluke koje i nisu tako sjajane. Mogući su problemi sa varenjem.

Lav
Intezivirajte kretanje među ljudima, specijalno nepoznatima. Slobodne očekuju zanimljivi susreti na mestima gde to ne očekuju. Ne bežite od nepoznatih osoba. Posao zahteva veću posvećenost i energiju. Pripazie na količinu iscrpljivanja o kojoj ne vodite računa, značajno vam utiče na zdravlje.
Novac neće praviti probleme.

Devica
Konačno se ove nedelje okrećete nekim intimnijim temama, a posao ostavljate sa strane. Partner želi veće posvećivanje, što vama trenutno ne pada teško. Slobodni će iznenada dobiti poziv ili poruku od neke mlađe osobe. Pripazite na ishranu i unos šećera. Ukoliko se bavite nekom vrstom trgovine, ove nedelje očekujte neki priliv novca.

Vaga
U fazi ste smišljanja nekih novih idelja u vezi sa poslom, jer se konačno osećate rasterećenije. Ljubavni život ulazi u mirniju fazu, a oni u dužim vezama razmišljaju o porodici. Slobodne očekuju neke promene u razmišljanju i malo aktivniji ljubavni život. Pripazite na kičmu i nepromišljene kupovine.

Škorpija
Rešeni ste da napravite neke značajne korake u vašem ljubavnom odnosu. Idete na sve ili ništa i ne zanima vas da li postoje prepreke. Slobodni moraju da izađu iz izolacije i počnu da se kreću među ljudima. Na poslu su mogući neki novi predlozi i kontakti sa inostranstvom. Možda neke kupovine nisu bile najpromišljenije,pa se sada suzdržite od trošenja.
Moguće su glavobolje.

Strelac
Udaljavate se od partnera jer ima pretrerano velike zahteve. Ova situacija može da dovede odnos u krizu iz koje ćete se teško izvući. Slobodni su zainteresovani više za hobije nego za ljubavne odnose. Na poslu mnogo očekuju od vas,a vi se osećate demotivisano. Ne odustajte od ciljeva.
Imate osećaj da možete da trošiti koliko god želite, ali to nije tačno.
Problemi sa zglobovima vam predstvaljaju pravu smetnju.

Jarac
Kosntantno nabijate sebi tenziju zbog potencijalnih problema koji se još nisu ni isprečili, kako u poslu tako i u privatnom životu. Previše se opterećujete sitnicama, dok krupne stvari lebde i ne rešavate ih. Slobodni Jarčevi pronalaze nekoliko izgovora stalno za izbegavanje veza i odnosa generalno, a to se ove nedelje intezivira. Zauzeti planiraju neke stvari sami i to nabijaju partneru na nos. Planirajte slobodno neke kupovine.
Više se trošite nego što se hranite zdravo.

Vodolija
Sigurni ste u sebe i svoje sposobnosti koje vam tek sada koriste, specijalno u poslu. Želite da menjate nešto i čekate pravi trenutak za to. Zauzeti su zadovoljni i smireni, dok slobodni žele da se zabavljau i to samo površno. Finansije su sada sigurne, ali ne zaboravite dugoročne troškove.
Uključite neke jače vežbe za kičmu.

Ribe
Moguće su tajne veze, ali i malo veće komplikacije pri smaom prvom kontaktu, ukoliko ste slobodni. Zauzete Ribe se ponovo zaljubljuju u partnera. Na poslu se mnogo očekuje od vas što vam stvara tenziju, a vaše ideje i rešenja su još uvek na staklenim nogama. Smanjite nervozu druženjem sa bliskim prijateljima.
Novac lagano pristiže, dok bi vi trebalo da pripazite na unos soli i šećera.

superžena.b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori