Analiza odnosa između dvoje, troje pa i više ljudi daje odgovor zašto su se sreli, šta mogu očekivati jedni od drugih i u kom pravcu se kreću zajedno.

Ulazeći u vezu sa određenom osobom počinjete da igrate ulogu planete kojom ste prikazani u njegovoj natalnoj karti. Ako je ta planeta dobro postavljena, ako ne trpi teške uticaje i vi ćete se osećati dobro u tom odnosu, ali ako planeta koja predstavlja Vas ima loše aspekte ili je u lošem dostojanstvu prolazićete kroz iskustva koja ostavljaju dubok, a možda i težak trag.

Sinastija može dati odgovor na sledeća pitanja:

1. Zašto ste se sreli?

2. Šta je potrebno da se odnos održi?

3. Kako aktivirati bolje aspekte i na koji način kanalisati energiju teških aspekata?

4. Koliko će trajati izazovni periodi?

5. Da li je moguće promeniti nešto u odnosu u kome trpite?

6. Da li je uopšte moguća saradnja ili će se veza, na kraju završiti bez obzira na trud koji ste uložili?

7. Analiza uporednih aspekata između roditelja i dece objasniće šta je Vaša uloga u životu tog deteta, zašto je rođeno baš kod Vas i na koji način da pristupite detetu kroz opis temperamenta i sklonosti koje dete ima.

8. Da li u vaspitavanju deteta grešite i gde?

9. Da li postoje situacije koje mogu da se izbegnu i kroz šta morate proći uprkos želji da to ne iskusite?

10. Analiza uporednih aspekata između prijatelja pokazuje možete li se osloniti na osobu koju smatrate za prijatelja ili dolazi do razočarenja i gubitka vere u ljude uopšte?

Uporedna analiza poslovnih odnosa ukazuje na potencijale, mogućnosti da se ostvare zajednički ciljevi? Da li je dobro da budete u poslovnom partnerstvu, možda prete gubici, možda ste vi osoba koja nanosi štetu? Ili je poslovni partner taj koji uvodi u situacije loše po zajedničke poslove?

Na ova i mnoga druga pitanja možete pronaći odgovor preko uporednog horoskopa, ali ne samo odgovor, već vam Astrolog preciznom analizom putem predikcija može jasno sugerisati koji je način da postignete najbolje moguće rezultate u interakciji sa drugom osobom.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori