Ne, neće podznak "zavladati" vama kada napunite 30 godina, kao što mnogi pogrešno misle. Pročitajte šta stvarno znači podznak i kako da ga odredite.

Podznak, ili ascedent, ukazuje na znak koji se nalazio na najistočnijoj tački neba u trenutku nečijeg rođenja. To je početak prve od 12 astroloških kuća koje označavaju ličnost, novac, ljubav, posao…

OVAN

Ako ste u podznaku Ovan, imate višak energije i zbog toga ste stalno aktivni. Tvrdoglavi ste, a mnogi Vas doživljavaju kao sebičnu osobu.

Uvek znate šta hoćete i kako da to i ostvarite. Veoma ste ambiciozni.

Možete imati probleme u partnerskim odnosima jer Vam je teško da pravite kompromise i da ponekad stavite tuđe potrebe na prvo mesto. Potreban Vam je partner koji može da Vas razume, koji je sklon kompromisu.

Što se zdravlja tiče, mogući su problemi sa pritiskom, migrene, a mogući su i problemi sa vidom.

BIK

Volite da uživate, pre svega u hrani. Bitna Vam je materijalna sigurnost.

Jako Vam je važno da budete u vezi, da imate partnera i da sve bude u redu. To je osnova za Vaše dobro raspoloženje. Mnogi Vas pitaju za savet u vezi sa ljubavnim životom, jer znaju da ćete biti uvek iskreni i realni. Potreban Vam je partner koji je dinamičan, strastven i aktivan.

Umete da budete lenji i pasivni.

Mogući su problemi sa viškom kilograma i štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Vi ste komunikativni. Iskreni ste, mada Vas mnogi ne doživljavaju tako. Volite da se viđate sa prijateljima, da telefonirate, a dosta vremena provodite na internetu.

Potreban Vam je partner koji će Vam uvek pružati slobodu, sa kojim ćete moći da putujete, da pričate o svemu.

Mogu Vas mučiti urinarne infekcije, lergije, problemi sa disanjem, a i lako se prehladite.

RAK

Vi uvek želite da svi budu srećni i da se nikada ne svađate sa drugima, što je nemoguće. Osetljivi ste na tuđe probleme, uvek ste tu za druge. Porodica je na prvom mestu. Volite da budete kod kuće, sa drugim ljudima.

Bitno Vam je da kuća u kojoj živite bude sređena, udobna, jer to je Vaše sigurno skrovište.

Potreban Vam je partner na koga možete da se oslonite uvek. Neko ko može da Vam pruži stabilnost, mir, život bez stresa.

Mogući su problemi sa reproduktivnim organima. Možete biti napeti i nervozni i kad za to nema nekog većeg razloga. Ugađajte više sebi i klonite se stresnih situacija.

LAV

Ponosni ste, samouvereni i nekad izgledate kao da nosite krunu.

Na Vama će svi prvo primetiti Vašu kosu, a inače ste osoba koja uvek privlači pažnju drugih, gde god da se pojavite.

Jako ste ambiziozni i posao Vam je veoma bitan. Novac je na vrhu liste Vaših prioriteta, posle dece i porodice.

Uvek se trudite da ne ukaljate svoj ugled, veoma Vam je bitno je Vas svi cene i poštuju.

Nemojte previše isticati koliko ste jaka ličnost kada ste sa nekim u vezi, već pokušajte da napravite kompromis sa partnerom. Nekad možete biti prilično hladni u vezi, da druga osoba pomisli da volite samo sebe. Potreban Vam je partner koji je istovremeno i prijatelj, na koga ćete moći da se oslonite.

Mogući problemi sa visokim pritiskom, srcem, vidom, ali sve se može rešiti ako tokom života brinete više o svom zdravlju i održavate kondiciju.

DEVICA

Perfekcionista ste. Jako Vam je bitno da sve u kući bude na svom mestu i da uvek sve bude čisto. Vredni ste i odgovorni i svako ko Vama da neki zadatak može da računa da će to biti obavljeno na vreme.

Zdravlje Vam je jako važno. Skloni ste nervozi, a bitno je da prihvatite činjenicu da ništa ne može da bude savršeno i da se ne nervirate oko svake sitnice.

Potreban Vam je partner koji će Vam pomoći da se opustite i da uživate u životu. Mogući su problemi sa varenjem, cirkulacijom i nervozom.

VAGA

Vama je bitno da sve oko Vas bude lepo, da se lepo obučete, da Vas drugi pohvale. Uvek ste tu za druge, a teško Vam je da tražite uslugu.

Ne volite da budete sami. Partnerstvo svake vrste je uspešno. Jako je bitno da je Vaš partner stabilan i da budi pozitivnu energiju i individualnost, da biste mogli da se oslobodite i da ne zavisite toliko od njega, od drugih.

Mogući su problemi sa kožom, bubrezima. Trebalo bi da pijete dosta vode.

ŠKORPIJA

Stalno ste u akciji, uvek mora nešto da se dešava, ne možete da sedite besposleni. Strestvena ste osoba. Ponekad može biti teško drugima koji žive ili sarađuju sa Vama jer možete lako da ih povredite. 

Ako Vam je dosadno, bavite se sportom, ne pravite sebi probleme jer ste napeti. Novac Vam je jako bitan.

Vaš partner mora biti stabilan, dobar oslonac, neko ko će uživati pored Vas i ko će pridavati pažnju svemu što radite.

Mogući problemi sa urinarnim traktom, ili sa reproduktivnim organima.

STRELAC

Uvek ste veseli i dobro raspoloženi. Imate razumevanje za druge ljude. Tolerantni ste, ponekad i previše. Bitno Vam je da što više putujete, da se usavršavate, da stalno učite nešto novo.

Jako je važno da se bavite sportom i da ste stalno u pokretu. Što manje vremena treba da provodite u zatvorenom, jer to može dovesti do depresivnog raspoloženja.

Društveni ste. Potreban Vam je partner koji je veseo, pozitivan i pričljiv, ali i iskren. Bitno je da u vezi zadržite svoju slobodu.

Mogući problemi sa jetrom, išijas je isto tako moguć posle 29. godine i skloni ste gojenju. Ne preterujte sa nezdravom hranom.

 

JARAC

Tvrdoglavi ste, uporni i ambiciozni. Karijera Vam je jako bitna. Bitan Vam je status, ugled i znate da će se sve vremenom isplatiti, svaki trud. Uvek sve radite na vreme i najbolji ste i šef i saradnik.

Dobar ste prijatelj i partner jer se svako na Vas može osloniti. Jako ste staložena i stabilna osoba.

Partner treba da Vas nauči da budete malo topliji prema drugima, pre svega prema onima koje volite. Zašto ste toliko hladni i uzdržani? 

Bitno Vam je mišljenje porodice i tu se oseća jaka povezanost.

Mogući su problemi sa kičmom, zubima, kolenima.

VODOLIJA

Bitno Vam je da ste okruženi prijateljima, stalno u pokretu, da Vam nikada nije dosadno. Važno Vam je  mišljenje drugih ljudi. 

Morate napraviti više mesta za ljubav, za svog partnera, a ne da vam taj neko uvek bude u drugom planu. Ne smete zapostavljati svoj ljubavni život. Potreban Vam je partner koji razume Vašu potrebu za druženjem. Niste skloni kompromisima, uvek mislite da najbolje sve znate i do Vas nekada skupo košta. 

Mogući su problemi sa cirkulacijom, urinarnim traktom, ali uglavnom najveći problem može biti stres.

RIBE

Niko ne može reći da Vas poznaje baš dobro. Ne želite da se uklapite u društvo, da se otvorite.

Dugo ste noću budni, to Vas opušta. Volite da gledate filmove i da slušate muziku.

Potreban Vam je partner koji je racionalan i stabilan, koji daje dobre savete i vodi Vas kroz život. Nekad ne možete da se povežete sa realnošću jer Vam se ne dopadaju obaveze, posao i plaćanje računa. Teže Vam je nego drugima da balansirate između svojih želja i realnih obaveza. Ne smete biti poročni i time pokušati da sebi olakšate život, nego se bolje organizujte, pa ćete biti produktivniji.

Mogući problemi sa varenjem, spavanjem, stopalima.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori