Prva kuća iliti JA predstvalja nas i naše potrebe dok naspramna kuća, sedma po redu, kaže to si TI i potreban si mi.

Kako izgleda vaša druga polovina sudeći prema podznaku?

Znak vrha sedme kuće je opis partnera koji nam je potreban. Ne mora se uvek poklopiti sa znakom Sunca, ali će imati dosta sličnih osobina.

Ovan
Potreba Ovna iz podznaka je da ima podršku osobe koja ima istančan ukus ali nekoga ko ume da kaže „stani, razmisli“. Prefinjenost i smirenost su upravo osobine za kojima Ovan uvek traga, a pronalazi ih u idealnom partneru tipa Vage.

Bik
Tromi i lenji Bik pruža stabilnost i senzualnost koja ume da se pretvori u navike koje mu često škode. Potrebna mu je pokretljivost i prodornost da napravi bitne iskorake, a to mu upravo daje osoba škorpijskih osobina.

Blizanci
Radoznala osoba koja ume da se vrti u krug dok traga za informacijama. Logičnost i racionalnost upravo upotpunjuje osoba koja unosi svakodnevno pozitivnost i ljubav prema životu kroz maštu i avanturu.

Rak
Osetljivost i promenljivost ovog karaktera vrlo lako zadovoljava partner koji pruža stabilan i racionalan pristup. Potrebna joj je osoba koja ume da zaštiti kako emotivno tako i materijalno.

Lav
Ovo toploj i velikodušnoj osobi je potreban partner koji će biti na svoj način nezavisnog duha uz primesu genijalnosti. Nepredvidiva osoba koja teži dinamici izvan standardnih formi koja će prihvatiti sve dobro i loše je upravo potrebna ovom podznaku.

Devica
Analitičnost i savršenstvo su primarni ovom podznaku, a potreban mu je partner suprotnih osobina. Neko ko će biti maštovit, kreativan i ko neće imati tako jasne granice u ljubavi.

Vaga
Podznak u Vagi uvek traži „NAS“ i želi da održi balans su odnosima, ali ipak u svemu tome joj je potreban partner koji će je ohrabriti i biti uz nju kao najvatreniji navijač u bilo kojoj sferi života. Traži heroja koji gura oboje napred.

Škorpija
Tranformacije energije i ponašanje kameleona traže stabilnog i pouzdanog partnera koji ume da bude temelj i stub nosač. Škorpija stvara potrebu za nekim ko je posvećen i lojalan kao i nekoga ko će trpeti njihove duboke i teške emotivne epizode.

Strelac
Podznak u Strelcu je uvek učitelj, autoritet i osoba koja se nameće kao takva. Traži partnera kome će moći „da predaje“ i koji će biti spreman da uči. Ta osoba mora biti sveznalica spremna za pustolovinu bez kraja.

Jarac
Dok stvara materijalno i dok organizuje sve i svašta, podznak u Jarcu želi osobu koja će biti nežna, pomalo plačljiva i sklona zaštitničkom odnosu. Čvrstinu Jarca smekšava osoba koja ima rakovske osobine.

Vodolija
Nepredvidivost i živčanost jedne Vodoliju uvek umiri toplina i nežnost suprotne strane. Prepuna ideja i neprekidan izvor rešenja za ceo svet Vodolija traži nekoga ko je spreman da pruži podršku i time joj podigne samopuzdanje.

Ribe
Podznaku u Ribama je potreban neko jasan, precizan i praktičan i neko ko će biti tu stalno. Pošto živi u mašti, najbolje bi bilo da ta osoba preko puta ima sve odlike racionalnog i svesnog.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori