April nam je spremio izennađenja na nebu i nadamo se da ste spremni.

10 APRIL – MERKUR SEKSTIL PLUTON (23) – Aspekt koji donosi jednu dozu nestrpljivosti. Želećete da preskočite sve da bi došli do onoga što vi želite, ali to će neko protumačiti kao arogantnost ili nekulturu. Mlađa osoba vas ubeđuje u svoje ideje i trebalo bi da je poslušate.

12 APRIL – MEKRUR KVADRAT JUPITER (24) – Ovaj dan donosi dva aspekta a ovaj je jedan od njih. Moguć je razgovor o inostranstvu ili najavljeno putovanje koje vam neće biti po volji u tom trenutku ali ćete zbog boljitka drage osobe prihvatiti novonastalu situaciju. Opširna komunikacija i preterano dugački razgovori. Komunikacija sa rođakom koji dolazi iz daleka. Preterano velika očekivanja. Idealan dan za učenje jezika.

12 APRIL – VENERA SEKSTIL SATURN (20) – Dan koji donosi obnovu strastvenosti u dugim vezama i brakovima. Mogućnost obnove starog emotivnog kontakta ili osećaj ljubomore ukoliko budete slučajno sreli bivšeg partnera. Mogućnost manje pozajmice ili vraćanje starog duga. Naplata neke štete ili osiguranja.

13 APRIL – SUNCE KVADRAT PLUTON (23) – Možete biti prinuđeni da radite onako kako drugi traže. Ljubomora i manipulacija uticajne osobe. Poslovni uspeh može preoteti vaš konkurent. Čuvajte srce i odložite komplikovane operacije. Muškarci mogu biti ljubomorni zbog tuđeg uspeha. U vezama možete osetiti seksualno zahlađenje ili odbijanje.

14 APRIL SUNCE TRIGON JUPITER (24) – Rešenje problema leži u saradnji sa jednom osobom iz daleka ili sa osobom koja je stručnjak u svom poslu. Tajni poslovni projekti donose uspeh. Zadržite svoje tajne planove za sebe. Pogodan dan za realizaciju putovanja ili kraćeg odmora. Pojačana posećanost kafićima i restoranima. Mogućnost početka ljubavne veze sa uspešnom osobom.

14 APRIL VENERA SEKSTIL PLUTON (23) – Još jedan aspekt prati današnji dan a to je aspekt Venera i Plutona. Ovo donosi jednu dozu pozitivne konkurencije među prijateljima i takmičarski duh koji donosi napredak.  Ženski pol biće ljubomorniji i otvoreniji za nove izazove. A ukoliko budete povredili dragu osobu ona lako može postati osvetoljubiva.

15 APRIL – VENERA KVADRAT JUPITER (24) – Ljubavno preterivanje i glad za ljubavlju. Partner neće moći da zadovolji vaše apetite i svakom smislu. Oni koji su skloni tajnim ljubavnim vezama se lako mogu upustiti u tajnu ljubavnu avanturu. Mogućnost kupovine nečeg što je preskupo za vas, a ne vredi toliko koliko vi to mislite.

22 APRIL – SUNCE KONJUNKCIJA URAN (2) – Ovo je dan predviđen za nove poslovne počekte, pogotovu one koje se tiču inostranstva. No, ako planirate novi posao, sada je prava prilika da se on realizuje jer će vam se višestruko isplatiti.  O kvalitetu novog projekta ili poslovne ideje govori 3 planete koje se danas nalaze na 2. Najmoćnijem stepenu. Takođe, svaki vid saradnje i udruživanja može biti plodonosan.

27 APRIL – MARS KVADRAT NEPTUN (17) – Ne bi trebalo da previše žurite jer baš tada možete napraviti neki previd ili propust. Novi muškarac kojeg danas upoznate može biti prevarant ili će vas u budućnosti prevesti preko vode i zbog toga budite obazrivi i povedite računa. Prijatelju je potrebna vaša pomoć. Svađa zbog neiskrenosti.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori