U zavisnosti od toga gde se našao Mars, kao vladar ovog znaka, pokazaće se i konačna priroda osobe sa ovim podznakom.

Podznak Ovan ukazuje na hrabru i energičnu osobu vedre priorode i jake fizičke građe.
Osoba je spremna na akciju, veliki je lider, a neretko će se u naći na liderskim pozicijama u bilo kojoj sferi života.

Uvek idu napred, spremni su da rizikuju i imaju samo jednu želju: da pobede.

U zavisnosti od toga gde se našao Mars, kao vladar ovog znaka, pokazaće se i konačna priroda osobe sa ovim podznakom. Tvrdoglavost i upornost je uvek prisutna, a najčešće idu „glavom kroz zid“.

Često će se naći u situacijama gde nekada moraju da pokažu strpljenje koje im nije najjača osobina, pa ukoliko ne dobiju ono što žele i to odmah reagovaće impulsivno i agresivno.

Mars u Ovnu daje osobu koja je tvrdoglava, sujetna, brza i spremna da se bori do kraja. Često ulaze bez trunke razmišjanja u nove i nepoznate akcije, a pouzdaju se u svoju ličnu snagu da će sve preproditi i rešiti.

Mars u Biku je sporiji, temeljniji i skloniji uživanjima. Podznak će samo ubrzati ove potrebe, pa će se osoba ponašati  naprasito i pomalo nesigurno. Skloni su umetničkim zanimanjima.

Mars u Blizancima je rođeni menadžer. Uvek spreman da sve izorganizuje i postigne. Život na točkovma i sa telefonom u ruci će biti normalna svakodnevnica podznaka u Ovnu uz vladarstvo Marsa u Blizancima.

Mars u Raku će biti okrenut ka porodici i sticanju unutar doma. Vrlo tankih živaca i promenljivih emotivnih stanja često će zahtevati od životnih saputnika da „trpe“ impusivne izlive negativnih emocija.

Mars u Lavu će biti ponosni atleta, koji voli da se pokazuje i da dokazuje kako je najbolji i najsposobniji. Urođena arogancija i snobizan će biti glavne crte karaktera koje će privlačiti, ali i odbijati mnoge.

Mars u Devici ukazuje na detaljistu i cepidlaku. Podznak će pojačati sitne zajedljive sklonosti Device koja uvek mora da zna sve unapred. Veliki je radnik i uvek spreman da pomogne drugima.

Mars u Vagi će biti orjentisan na emotivne odnose i uspeh u polju javnosti. On je vešt diplomata koji vodi računa o izgledu i najsitnijim estetskim detaljima. Lak je na komplimentima i veoma sujetan.

Mars u Škorpiji u kombinaciji sa podznakom u Ovnu će uvek imati tri plana akcije: inicijalni, drugi ako propadne prvi i treći ako je potrebno da se osveti i to brzo. Strastven i tvrdoglav, uvek će dobiti ono što želi.

Mars u Strelcu je rođeni idealista koji imal milion planova od kojih će mnoge zaboraviti već posle pet minuta. Željan pokreta i slobode, neće prezati ni od čega da to i ostvari. Često su veliki putnici koji se ne zadržavaju na jednom mestu.

Mars u Jarcu je okrenut ka dostizanju određenog statusa. Vrlo istrajan i požrtvovan, jake fizičke građe i zahtevan naspram drugih. Ova kombinacija podznaka i Marsa daje uspešne i usredsređene ljude.

Mars u Vodoliji će biti okrenut ka intelektualnim izazovima. Često će se baviti drušvom u kojem neće uvek nailaziti na razumevanje. On je čudak impulsivnih reakcija, koji se vređa ukoliko se neko ne slaže sa njim.

Mars u Ribama je romantik, sanjar i umetnik. Podnak Ovan će mu pomoći da što lakše utone u svet iluzija i zavaravanja gde će moći da se povuče kada mu ništa ne ide. Impulsivna priroda Ovna će mu oduzeti energiju i guraće ga u bežanje od realnosti.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori