Energija koju će nam darovati travanj bit će pomalo teška. Pred nama je izazovan period i oni koji se čvrsto budu držali istine, u onome što čine, govore i osjećaju, moći će živjeti mirne dane.

Svi ostali, koji još uvijek pokušavaju prevariti srce, borit će se cijelog mjeseca s njegovim željama i zahtjevima.

Jer nećemo imati dovoljno siguran zaklon kada se pitanja počnu postavljati. I neće koža željeti kriti tragove, tamo gdje ne pronalazi nadu u bolje promjene.

A sakrili smo sve. I sebe od svijeta. I svijet od nas. Svjesni smo da tako dalje ne možemo. I energija koju ćemo osjećati tokom narednih mjesec dana neće nas više braniti u trenucima slabosti.

Sam početak mjeseca već nas vodi putem promjena. I iako nam se čini da u posljednje vrijeme svi pišu i govore o promjenama, ipak ih ne vidimo dovoljno jasno, jer se mi nismo promijenili. Emotivni odnosi tijekom travnja doživjet će otrežnjenja. Govorit će se istine. Čupat ćemo u očaju da sačuvamo ono što imamo, ne shvaćajući da nas istine liječe.

Povrijedit ćemo i povrijedit će nas. Oprostit ćemo i oprostit ćemo. Ali rijetki su oni, koji nakon ovih mjesec dana neće na drugačiji način promatrati osobu koju vole. Jer postat ćemo svjesniji koliko je rijetko ono čime nas je Nebo nagradilo. I koliko smo, iako će rijetki to priznati, počeli podrazumijevati emocije.

Emocije žive. Potrebno im je da ih njegujemo. Potrebno im je da budemo najbolja verzija sebe. Kako bi neko zavolio baš tu našu najbolju verziju. Jer već voli onu koju trenutno živimo. Pun Mjesec u Vagi očekuje nas 19. 4., na posljednjem stupnju Vage. Držite se. Čuvajte ono što je najvrjednije u vašem životu. I slijedite samo dušu. Jedino ona poznaje istinu.

Tranzitni Mars će tijekom cijelog mjeseca biti u Blizancima, pa će nas mir gušiti. Kretat ćemo se više nego obično, i pričati o nekim temama koje su dugo izbjegavane. Posebno nakon što tranzitni Merkur 17. 4. uđe u Ovna. Dok je još uvijek u Ribama, možemo izbjeći ono što nam ne odgovara, i možemo plutati po površini. Čim zakorači u Ovna, tražit će se čista istina. I tražit će se odmah. Možemo li biti dovoljno jaki i ustrajni kako bismo sačuvali naš mali kutak svemira?

Tranzitna Venera je u Ribama. I priča nam o ljubavi koja ustrajava usprkos svemu. Priča nam o onima koji su sve riskirali kako bi voljeli i bili voljeni. Ali nam priča i o onima slabima. Onima, koji su okretali leđa, da ne bi bili povrijeđeni. Onima koji su izdali zajedničke snove, jer je ideja o borbi za njih bila previše teška.

Borit ćemo se s danima u kojima ćemo biti cijeli satkani od ljubavi, i s danima u kojima nećemo moći prešutjeti ono što nikako ne treba izgovoriti. I, podsjetite sebe u tim trenucima, vrijedi li povrijediti radi kratkotrajnog zadovoljstva ega. I, može li duša podnijeti toliko boli. Pa tek onda krenite gađati riječima tamo gdje su oni koje volite najslabiji.

Tranzitna Venera će 20. 4. ući u Ovna. A onda drame zapravo počinju. Jer ovo je ljubav ratnika. Ovo je odnos koji zahtjeva apsolutno i ništa manje od toga. Ovo su svi oni koji žele da im se ljubav svakodnevno pokazuje i dokazuje. Ovo su i svi oni koji vam neće dva puta oprostiti istu grešku. Ali i svi oni koji će vas voljeti na način o kom mnogi sanjaju. Jer, ako je ova Venera osjetila ljubav prema vama, povlašteni ste.

Tranzitni Jupiter tijekom travnja započinje svoj retrogradni hod, već od 10. 4. sa 24 stupnja Strijelca. Bit će retrogradan do 11. 8., kada će sa 14 stupnjeva Strijelca krenuti direktno. Pogledajte koje planete imate u Strijelcu i koje će aspekte ovaj Jupiter aktivirati, a potom provjerite kakve aspekte obrazuje i vaš natalni Jupiter. Naravno, dogoditi će se samo ono za što već postoje nagovještaji u vašim natalnim kartama. Još dvije planete tijekom travnja započinju svoj retrogradni hod. Pluton u Jarcu 24. 4., i Saturn u Jarcu 30. 4.

Pred nama je izazovan period i oni koji se čvrsto budu držali istine, u onome što čine, govore i osjećaju, moći će živjeti mirne dane.

Svi ostali, koji još uvijek pokušavaju prevariti srce, borit će se cijelog mjeseca s njegovim željama i zahtjevima.

Budite u miru s načinom na koji prolaze vaši dani.

Budite sretni i spokojni.

I, najviše od svega, volite.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori