Svako srce mašta o ljubavi, tom osjećaju koji nas zanese i odvede u neke sasvim drugačije dimenzije… Astro prognoza za travanj otkriva kojih 5 znakova očekuje velika romantična sreća.

Emotivni život ovih 5 pripadnika Zodijaka će tijekom travnja 2019. godine biti sve samo ne monoton. Bit će tu svega, od iznenadnih zaljubljivanja, raspirivanja stare vatre, buđenja neotkrivenih strasti, neočekivanih prosidbi, ali će se pojedini i duboko zamisliti trebaju li i dalje ostati s aktualnim partnerom ili krenuti sami dalje. Uostalom, pročitajte sami i otkrijte jeste li među njima.

LAV

Travanj 2019. godine kreće romantično, a neki Lavovi će imati buran seksualan život. Većina Lavova će osjetiti potrebu za većom bliskosti s partnerom i za otvorenijim, dubljom i iskrenijom komunikacijom.

Ovo je sjajan period za Lavove koji su duže u stabilnoj vezi ili koji su u braku. U zadnjoj dekadi mjeseca parovi koji su bliski dogovorit će nove dugoročne planove.

Ako tek ulazite u vezu, vrlo lako se može dogoditi da ste zavedeni šarmom partnera koji vas želi samo iskoristiti, ako niste oprezni.

Mars prolazi kroz vašu 11. kuću i vaš je društveni život jako aktivan i mogli bi upoznati nove prijatelje iz inozemstva, a to znači i osobu koja vam se sviđa. Nemojte žuriti, uživajte u platonskoj vezi.

Jupiter je smješten u svom domicilu, u vašoj 5. kući (ljubav, avanture, flertovi) i kreće retrogradno 10. travnja 2019. godine. Do kolovoza 2019. godine bilo bi dobro da razmislite o načinu na koji izražavate svoje osjećaje i u kom smjeru želite da se vaš odnos razvija. Ako želite previše, prebrzo, vrijeme je za upravo suprotno, da usporite! Razmislite o odnosu u kojem ste, raščistite nesuglasice i poteškoće, te sve ono što se nagomilavalo, a nije se rješavalo, još od studenog prošle godine.

Možda ćete razmišljati o staroj ljubavi koja se tijekom vremena pretvorila u prijateljstvo.

 VAGA

Mlad Mjesec 5. travnja 2019. godine aktivira vašu 7. kuću (partnerstva, brak) i poziva vas da poboljšate odnos s voljenom osobom. Mogli bi ući u novu fazu života u dvoje. Neki će zaključiti da ih veza ili bračni život sprječava u napredovanju. Trebali bi se osloniti jedno na drugo kada se radi o zajedničkim ciljevima.

Neke Vage će se odlučiti za ulazak u brak i preuzeti više odgovornosti. U drugoj polovici mjeseca u vašu 7. kuću ulaze Merkur (17. travnja 2019. godine) i Venera, vladar Vage (20. travnja 2019. godine). To znači da ćete s lakoćom osvajati srca, zavoditi, šarmirati i privući potencijalnog partnera.

17. travnja Merkur ima uzajamnu recepciju s Marsom (vladarem partnerskih odnosa Vage i smješten u 9. kući Vage). Vage koje nisu u vezi upoznati će partnera koji je iz druge zemlje, kroz više obrazovanje ili kroz putovanje u inozemstvo.

Sunce 20. travnja ulazi u kuću intimnosti Vage, pa se iznenada pojačavaju strasti.

ŠKORPION

Kroz prve dvije dekade travnja 2019. godine prevladavat će romantični i senzualni osjećaji, bit ćete poetični i strastveni, te žedni avantura. Voljena osoba uspjet će pridobiti vaše povjerenje i pažnju, a stariji parovi ponovno se mogu zaljubiti jedno u drugo. Probuđene su veliki ljubavni snovi i strast, te želja da se ljubav podigne s fizičke razine i postane dublja. Mnogi od vas će na posve nov način shvaćati seksualnost. Neki će spoznati svoju mističnu prirodu.

Mas (tradicionalan vladar Škorpiona) je u vašoj 8. kući (tajne, intimnost). Možda je pravo vrijeme da sada razgovarate o osjetljivim pitanjima koja su donijela štetnu sjenu nad vašu vezu. Možda je pravo vrijeme da izgovorite ono što je bilo teško izgovoriti i tako date šansu vezi koja, osim za druge, nije funkcionirala nikako.

Ako ste sami, ali potajno ste zaljubljeni u nekog, iskoristite tranzite planeta, do 20. travnja 2019. godine i izjavite toj osobi ljubav. Ili bi mogli napraviti prvi korak prema osobi koja vam se sviđa.

Nakon 20. travnja Škorpioni koji žele ući u brak, razgovarat će o tome s voljenom osobom, a zatim i zaprositi voljenu osobu ili će biti zaprošeni.

STRIJELAC

Sunce je u vašoj 5. kući (ljubav, flertovi, djeca, kreativnost), do 20. travnja, kada njegovo mjesto zauzima Venera (planeta ljubavi). Kroz vašu kuću ljubavi prolazi i Merkur (vladar kuće partnerstva Strijelca) 17. travnja 2019. godine. Bilo da ste sami ili u braku, pred vama je sretan period za ljubav. Bit ćete zaigrani i žedni zabave. Vaš ljubavni život će se popraviti. Vraća vam se pustolovni duh i raspoloženje za flertove, igranje i osvajanja. Ljubavni snovi će se probuditi, kao i želja da ste u vezi u kojoj ste povezani s partnerom na svim nivoima, a taj put traženja dovesti će vas do pronalaska. Voljena osoba mogla bi vas iznenaditi romantičnim gestama, poklanjat će vam više pažnje ili će željeti prinovu.

Mars (vladar vaše 5. kuće) je u vašoj 7. kući (partnerstvo, brak). To znači da postoji mogućnost za one koji su tek ušli u vezu iz ljubavi, da ubrzo uđu i u brak. Može se raditi i o tome da voljena osoba sanjari o prosidbi iako vi niste spremni još za nešto ozbiljno i u mislima vam je samo zabava.

 VODENJAK

Vaš ljubavni život tijekom travnja 2019. godine je spektakularan. Intelektualno ste stimulirani, vodit ćete mudre razgovore i djelovati provokativno u interakciji s potencijalnim partnerima. Nemojte pretjerivati. Izbjegavajte verbalnu agresivnost kako bi nametnuli svoje ideje, jer bi mogli imati neugodnosti. Istražite bolji način komunikacije, budite otvoreniji i prilagodljiviji pri razmjeni ideja i vizija i nemojte se usmjeriti samo na svoje viđenje.

Ako niste u vezi i tražite ljubav, nemojte daleko tražiti, na primjer, sve do galaksije! Pogledajte malo bolje oko sebe kada ste na svojim uobičajenim rutama, na primjer, do posla, treninga i slično. Iznenadno poznanstvo i neočekivana privlačnost mogu vrlo brzo prekinuti vaše samovanje u drugom djelu mjeseca.

Vodenjaci u braku usmjerit će se prema domu i obitelji. Tražit će pažnju od voljene osobe i imat će potrebu za većom bliskosti, što i nije tako specifično za Vodenjake. To znači da ćete partnera jako ugodno iznenaditi. Ako se do sada niste najbolje slagali, sada će se situacija popraviti i jače ćete se povezati.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori