Dok je Sunce u Ovnu naučit ćete važnu lekciju, a to je da u sebi krijete nevjerojatnu snagu. Sada ulazimo u jedan novi ciklus života, postajemo mudriji, jači, kreativniji, a to nam daje poticaj da sa osmijehom na licu plovimo kroz avanturu koja se zove ŽIVOT.

Između 20. i 21. 03. Sunce je ušlo u znak Ovna i u tom vatrenom znaku ostat će sve do 20. 04., piše Lovesensa. Vladavina Ovna započela je u noći kada se na nebu pojavio Supermjesec, a na našu energiju utjecao je i proljetni ekvinocij. Ova tri moćna utjecaja vremena i kretanja planeta pomogli su nam da naučimo nešto novo o sebi, precrtamo neke stare navike i napravimo nove planove, ali do 20. 04. situacija je i dalje nestabilna.

Ovan je vatreni znak i u Zodijaku predstavlja vođu, prvog i glavnog. Kada započnemo svoje putovanje tokom vladavine Ovna, pokušat ćemo se dokazati koliko sposobnosti krijemo u sebi. Liderska energija Ovna pokreće nas na ostvarenje ambicija, ali i pomalo nas čini anksioznim kada se suočimo sa zadacima koje je teško riješiti.

Međutim, kako vladavina Ovna bude odmicala, postat ćemo više svjesni svojih pravih mogućnosti i znat ćemo u kojem pravcu treba kanalizirati energiju. Ovan nas potiče da idemo naprijed, prelazimo prepreke i raskrstimo sa problemima iz prošlosti.

 Ovo je period napredovanja i usavršavanja, a to se naročito odnosi na naše duhovno stanje. Dobivamo šansu da se sjedinismo sa našom pravom prirodom i pokušamo živjeti baš onako kako zaista želimo.

Prvih nekoliko tjedana vladavine Ovna postavljat ćemo sebi izazove, pročistit ćemo energiju i uspjet ćemo započeti nešto novo, otvoriti polje novih mogućnosti u životu.

Uspjeh, uspjeh i samo uspjeh

Ovaj period nas uči apsolutnoj iskrenosti, tko smo zaista i što se dugo skrivalo u našoj duši. Ne plašite se istine, jer ona će pomoći da odbacite neprijatne emocije i postanete svjesni onoga što je trenutno za vas i vašu budućnost najbolje.

Ne izbjegavajte sukob mišljenja, govorite sve što imate na umu, oslobodite se emotivnog i mentalnog tereta. Osjetite ljubav koju krijete u sebi, jer baš ona je vaša moć.

U narednom periodu neće postojati dovoljno visoke planine izazova koje nećete željeti proći, jer izazovi vam prijaju, jačaju vas i daju nadu, a to vam ulijeva osjećaj života.

Mantra u vladavini Ovna treba biti – Ja mogu sve! Duboko udahnite i izgovorite ovu mantru svakog dana. Dopustite pozitivnim vibracijama da vas vode.

Dok je Sunce u Ovnu naučit ćete važnu lekciju, a to je da u sebi krijete nevjerojatnu snagu. Sada ulazimo u jedan novi ciklus života, postajemo mudriji, jači, kreativniji, a to nam daje poticaj da sa osmijehom na licu plovimo kroz avanturu koja se zove ŽIVOT.

mojastrolog.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori