Kako bismo uspješno započeli novi život, stari trebamo ostaviti iza nas i vratiti se na nultu točku. Nula je broj beskonačnog potencijala, a nije slučajno da je pun Mjesec 21.03. upravo u Vagi. U vrijeme punog Mjeseca, mi ćemo zapravo imati tri planete koje su poravnate na nultoj vibraciji, što znači da će Univerzum biti prepun potencijala.

21.03. nas očekuje Supermjesec u Vagi. Ovo je treći i posljednji Supermjesec u nizu koje smo imali u ovoj godini.

Zbog ova tri Supermjeseca bili smo ohrabreni prilagoditi se svojoj intuiciji, potaknuti našu žensku stranu i osloboditi se svega što nas je držalo nazad. Pripremali smo se za novo poglavlje koje je pred nama.

Pun Mjesec će otvoriti novi energetski portal budući da se poklapa s proljetnom ravnodnevnicom, što znači početak novog astrološkog perioda i novog ciklusa.

Kako bismo uspješno započeli novi život, stari trebamo ostaviti iza nas i vratiti se na nultu točku. Nula je broj beskonačnog potencijala, a nije slučajno da je pun Mjesec u ožujku upravo u Vagi.

U vrijeme punog Mjeseca, mi ćemo zapravo imati tri planete koje su poravnate na nultoj vibraciji, što znači da će Univerzum biti prepun potencijala.

 Ova energija će nas aktivirati, dopuniti i pripremiti nas za sljedeće poglavlje. Pomoći će nam da probudimo nove mogućnosti i prilike. Otvorit će nas i voditi u viša kraljevstva svijesti.

Kroz ovaj proces ćemo shvatiti da moramo pustiti neke stvari , a ovo će značiti da ćemo imati više naših dragocjenih rezervi energije. Također trebamo naučiti zaštititi našu energiju ili je usmjeravati u pravom smjeru.

Supermjesec neće skrivati stvari: Odgovori koje tražite će se pojaviti pred vama, bit će vam jasno koje se stvari trebaju promijeniti i na vama je da odlučite kako najbolje postupiti.

Moramo naučiti koristiti našu energiju za stvari koje nas ispunjavaju kako bismo shvatili radost i cjelovitost koja se nalazi unutar nas.

Ovaj pun Mjesec dolazi da nas podsjeti da se usredotočimo, da se vratimo na početnu točku, nultu točke našeg života i počnemo odatle. On nas potiče da budemo savršeno uravnoteženi, tako da se možemo osjećati mirnije i u skladu sa svojim životima.

On nas ohrabruje da počnemo davati energiju stvarima koje želimo i da smanjimo količinu energije koju trošimo na stvari koje nas iscrpljuju.

Univerzum radi na misteriozan način, ali može da nam da neke naznake. Danas možemo iskoristiti ovu energiju kako bi se usredotočili i prizemljili, uskladili se, sišli sa starog puta i zakoračili na novi.

Vi ste umjetničko djelo i baš kao što umjetnik balansira bojama ili kuhar balansira ukusima, morate naučiti uravnotežiti sebe. Potrebno je naučiti sebe tretirati kao dragocjenost i stvoriti što više harmonije, podrške i ljubavi u svom životu.

Nemojte čekati da drugi to učine umjesto vas, preuzmite kontrolu nad svojim životom i počnite radite stvari u svoju korist. Neka vam Mjeseca bude vodič, a onda kada budete spremni, krenite samopouzdano u ovaj novi portal energije.

stil.kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori