Večeras je u 18:35 pun mesec, i to Supermesec ušao u Vagu, a uz to je i Sunce ušlo u Ovna. Šta to znači za vas? Evo odgovora.

Proverite kako će se ova astrološka novost odraziti na vaš znak.

Ovan

Vi ste znak koji se služi parolom "radi sada, pitaj kasnije". Obično ne posvećujete dovoljno vremena "uveravajući se da je voda dovoljno topla pre nego što uskočite u nju". Ovaj Super Mesec će vam doneti mogućnost da porazmislite malo o skromnosti. Ne bi bilo loše da iskoristite ovaj nalet nove energije kako biste bili u balansu.

Bik

Vama je mišljenje drugih jako značajno, pa pre nego što donesete veliku i važnu odluku volite da ubedite baš sve u vašoj okolini da je to toliko dobro i kvalitetno. Profitiraćete od ovog Punog Meseca i to taktički i polako, poslužićete se diplomatskim načinom komuniciranja pri sklapanju nekog biznisa.

Blizanci

Prirodno ste pričljivi, pa vam tendencija Vage koja donosi duge razgovore potpuno odgovara. Rešićete za vreme Punog Meseca neki važan posao na ovaj način. Vaga je mnogo taktičniji znak od vas, pa dok traje ovo dešavanje na nebu možete mnogo toga da naučite i iskoristite to.

Rak

Vi i Vaga se posebno dobro slažete. Uradili biste gotovo sve samo da biste izbegli sukobljavanje sa nekom osobom, pogotovo nekim dragim bićem. Zbog ove sličnosti moći ćete da održite balans u svom životu. Zahvalni ste na svojoj diskrentoj ličnosti, a to će vam se tokom ovog perioda isplatiti.

Lav

Čast vam je najvažnija stvar na svetu. Zahvaljujući Punom Mesecu u Vagi vaš ponos će ostati potpuno netaknut. Ako se nalazite usred neke rasprave ili neslaganja, smirujuća energija će vam pomoći da okrenet leđa i odete pre nego što dođete u situaciju da se osramotite.

Devica

Vi ste praktični perfekcionista koji ne mari uvek za ono što kaže i uradi. Kao takvi se ne slažete sa diplomatskom Vagom koja smiruje strasti tokom rasprave. Međutim, sada ste baš u periodu kada će vam vaganje i balansiranje dobro doći da rešite neke situacije i poslove.

Vaga

Nije nikakvo čudo da se osećate prilično dobro u energiji koju vam šalje Super Mesec dok se nalazi u vašem znaku. Napokon vam se pronalaženje životne ravnoteže čini ostvarljivijim nego što je to do sada bio slučaj. Osećaćete se dobro kada znate da ste u nešto uložili svu svoju snagu.

Škorpija

Ponekad je Vagino balansiranje veoma dobro u kombinaciji sa vašom jačinom i intenzivnošću. Bićete zahvalni na taktičnosti i diskretnosti kojom ćete zračiti ovih dana, jer će vam upravo to biti potrebno. Ipak, mnogo ćete se kolebati, a to vas posebno nervira. Nećete biti sigurni u sebe.

Strelac

Vi ste otvorenog uma, širokih shvatanja, a od noćas ćete biti i dodatno optimistični. Vaš avanturistički duh će lako biti prihvaćen u društvu, a vama je to jako važno. Uzvratićete nekim kompromisima koje ćete napraviti i nećete se pokajati zbog toiga. Samo ćete još više uživati.

Jarac

Vi ste praktični, pa se ne slažete puno sa balansirajućom energijom koju emituje Vaga. Želite da stojite stabilno na nogama i naći ćete način da i u ovim okolnostima i u ovako talasajućoj energiji to postignete. Bilo bi lakše i ljudima oko vas, pa i vama samima da napravite neke kompromise.

Vodolija

Vi volite da pristupate životu na nekonvencionalan način i niste zaintertesovani za to kako vas drugi procenjuju i ocenjuju. Zbog toga vam nije lako da prihvatite Vaginu diplomatsku energiju. Ipak, odgovara vam pravednost koju ovaj Pun Mesec želi da postigne.

Ribe

Vi ste broj jedan u izbegavanju svađa i rasprava, pa vam energija koju donosi Super Mesec u Vagi u potpunosti odgovara. Graciozna energija koja je raširena svuda oko vas će samo pospešiti vašu emotivnu stranu ličnosti i doprineti da ona još više dođe do izražaja.

blicžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori