Ukoliko ste vi napadnuti zbog „nedostupnosti“ nemojte agresivno odgovarati na ove provokacije. 

Ovan
Vladari polja veza i odnosa su sada u sukobu. Mogući su napeti razgovori i nemogućnost kompromisa. Zauzimate tvrdoglav stav, dok partner traži prostor ai slobode što vi shvatate kao odbijanje. Pazite da vas ove napetosti ne odvedu u aferu, jer ni tamo nećete biti zadovoljni.

Bik
Niste zadovoljni odnosom i sve svaljujete na partnera. On/ona se povlači i čeka neku mirniju situaciju da odreaguje. Ukoliko ste vi napadnuti zbog „nedostupnosti“ nemojte agresivno odgovarati na ove provokacije. Situacija se menja već krajem meseca.

Vaga
Vage ne znaju šta da rade. Žele slobodu i neopterećivanje, dok njihovi partneri to ne razumeju pa se povlače. Ukoliko su partneri ti koji žele malo više prostora onda je potrebno odstupiti, spceijalno ne započinjati svađe jer može doći do prekida.

Jarac
Jarćevi su na klackalici ili /ili. Ozbiljno se razmišljaju o raskidu i nekom novom početku. Ovu situaciju pogoršava Saturn koji im trenutno daje čvrst oslonac, što može da pogura razlaz. Partner je poprilično inertan i nezainteresovan, pa to dodatno olakšava odluke.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori