Prošli put kada je Uran boravio u Biku, od 1934. do 1942, Srbija je pretrpela ozbiljna stradanja koja su je trajno promenila

Uran je jedna od tri transcendentalne planete, pored Plutona i Neptuna, koje, po astrološkom učenju, najjače utiču na kolektivnu svest. Danas znamo da je upravo promena vibracije na tom nivou uzročnik i velikih globalnih promena, bilo da su ispoljene prirodnim katastrofama ili onim drugim, izazvanim ljudskom rukom.

 Sredinom 2018. godine Uran je već ulazio u znak Bika, zadržao se u njemu do novembra, i ponovo se vratio u znak Ovna. Ovaj privremen ulazak je bio praktična najava nastupajućeg perioda koji je, konačno, počeo 6. marta ove godine.

Pošto je zemljani znak Bik simbol materije, stabilan i nepodložan pomeranju, a vazdušasti Uran, simbol promena, univerzuma i neba, nije teško pretpostaviti da nam u narednom periodu dolaze ozbiljne promene u svemu što je osnova materije kakvu poznajemo. Uran dolazi da rasturi kako bismo ponovo izgradili.

Bik predstavlja planetu Zemlju, tlo, prirodu, prisustvo Urana donosi potrese, bilo da su nastali prirodnim putem ili da su izazvani ljudskom rukom.

Sveopšti simbol materije je - novac. Sve što ima bilo kakve veze s novcem, može biti uzdrmano. Dakle, bankarski sistemi i berze pretrpeće ozbiljne oscilacije. U izgledu je prelazak na elektronsko bankarstvo i sasvim novi vidovi plaćanja.

Bik je ekonomija, poljoprivreda, prehrambena industrija. I ne samo to, ovaj znak predstavlja način na koji se hranimo, kako kuvamo, šta jedemo. Promene u načinu ishrane, proizvodnji hrane, uzgoju. Ovo smo već osetili, osvrnite se oko sebe, glavna tema svuda oko nas je upravo to, raznovrsni novi režimi ishrane koje stručnjaci preporučuju, a koji podrazumevaju i sasvim nove načine kuvanja. Ovde treba biti obazriv, Uran predstavlja uvek nešto veštačko, a Bik hranu - velike su šanse da nam se na trpezi nađe čak i nezamislivo veštačka hrana, ne samo GMO već i nešto što bi ličilo na, na primer, veštačko meso.

Što se Srbije tiče, ovaj tranzit najavljuje krupne promene. U godinama koje slede, do 2026. godine, menja nam se vibracija. Uvodimo sasvim novi način predstavljanja sebe svetu. Prošli put kada je Uran boravio u Biku, od 1934. do 1942, Srbija je pretrpela ozbiljna stradanja koja su je trajno promenila. Sadašnji tranzit ne mora biti toliko zloslutan, ali nosi probleme s teritorijom koji u narednih sedam godina moraju da budu rešeni.

Na ličnom nivou, ovaj aspekt donosi svakom od nas promenu vibracije. Po položaju Sunca u znacima to izgleda ovako:

* Ovnovima stižu ozbiljne finansijske oscilacije i promena ličnog sistema vrednosti.

* Bikovima ovaj tranzit donosi korenite promene, velike životne preokrete, nestrpljivost i potrebu za promenom na svakom nivou.

* Blizancima donosi nervozu, nesanicu, put samospoznaje, rad na sebi.

* Rakovima je Uran u polju prijatelja, tu ga očekuju promene. Osim toga, ovo je i polje planova i želja... Vreme je za realizaciju.

* Lavovima stiže promena posla, profesije, statusa.

* Devicama ovaj tranzit donosi nova učenja, poslovna putovanja.

* Vagama stiže finansijski preokret u vidu kredita, nasledstva ili partnerovog novca.

* Škorpijama ovaj tranzit nosi moguću promenu bračnog statusa. Neki će se venčati, a neki razvesti.

* Strelčevima stiže premeštanje ili promena radnog mesta kao i nestabilnost u tom ambijentu.

* Jarčevi se oslobađaju konzervativnih stega. Potencijalno, sticanje neplanirane dece.

* Vodolijama se menja ambijent u kući, bilo selidbom ili razdvajanjem porodice.

* Ribe će ovaj tranzit osetiti, najpre, na duhovnom nivou. Usplahirenost, nervoza i, za nju, neobično pojačana komunikativnost.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori