Neke osobe jednostavno ne žele da kažu ne iskušenju i dopuštaju da ih strast vodi u svemu, pa čak i ako to znači da će nekoga povrediti. Saosećajnost im nije jača strana, a ako vide priliku za vlastitu sreću, iskoristiće je bez obzira na sve. Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima retko cene dovoljno, svog emotivnog partnera:

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova harizma. Vrlo su svesni i realni, ali ne umeju da savladaju zanos pred trenutnim uzbuđenjem. Sami su sebi uvek na prvom mestu i neretko će vam pokazati kako smatraju da vrede više od vas.

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku najsklonije su prevarama. Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu pred iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem, jer smatraju da u svakom trenutku mogu da rade šta god žele bez obzira na tuđa osećanja.

Škorpija

Škorpije su vrlo direktne osobe, što često može da povredi njihove bližnje. Ako im bilo šta zasmeta kod vas, pronaći će vam zamenu u rekordnom roku i zaboraviće da ste ikada postojali.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori