Sezona Ovna traje od 21. ožujka do 20. travnja, stoga ćemo vidjeti vrlo zanimljivu pojavu vrlo brzo. Tijekom sezone Ovne vidjet ćemo 2 puna Mjeseca, a oba će biti u Vagi. Ova dva puna Mjeseca u Vagi donijet će intenzivne energije s kojima mnogi od nas možda nisu upoznati. Prvi puni Mjesec bit će 21. ožujka, a drugi 19. travnja.

Tijekom tog razdoblja Ovan i Vaga zajedno će raditi na stvaranju osjećaja mira i odlučnosti.

Svi znamo da će ožujak biti jedna luda vožnja s Merkurom koji će biti retrogradan i još mnogo toga, ali ako odbijete dopustiti mu da uzme najbolje od vas, možete iskoristiti ono što će doći.

Snaga punog Mjeseca u Vagi bit će ispunjavajuća. Čak i u najgorim trenucima mnogi od nas će se osjećati kao da smo sila s kojom treba računati. Vidjet ćete druge onakvima kakvi uistinu jesu i radije koristite svoj um umjesto srca kada budete trebali donijeti neke odluke. Važno je zapamtiti da, iako želite biti pošteni, to ne žele svi.

Ova dva puna Mjeseca će sve razvlačiti u suprotnim smjerovima. Ili ste krenuli prema nečemu ili ste zaglavili u kolotečini, nema između. Prvi pun Mjesec će donijeti ozbiljnu mješavinu energija koju će drugi poništiti. Ne idite na duga putovanja tijekom sezone Ovna i zaista se potrudite spriječiti nesporazume koliko god to bilo teško u danim okolnostima.

 Dok ste možda očekivali nekoliko pozitivnih mjeseci, to trenutno ne stoji u kartama. Svi ćemo se suočiti s puno emocionalnog nemira dok te energije stvaraju magiju u našim životima. Svi mi ćemo biti oboreni s nogu, na ovaj ili onaj način.

Tijekom svega toga možete osjećati potrebu za obrambenošću i zbog toga bi mogli biti mnogo kritičniji prema drugima. Potrudite se da to držite pod kontrolom i ne dopustite da vaše emocije preuzmu glavnu riječ. Bit će mnogo obrata i okreta, ali ako ste u mogućnosti sve izbalansirati, na kraju će sve biti u redu.

Ova dva puna Mjeseca bit će zbunjujuća i doista će vas izbaciti iz vaše zone udobnosti, ali ako se svi budemo suočavali sa stvarima na pravi način, sezona Ovna će nam ponuditi mnogo inspiracije. Samo zato što se stvari ne odvijaju kako ste očekivali, to ne znači da na kraju neće ispasti dobro. Budite strpljivi i pozitivni, sve će sjesti na svoje mjesto kada bude vrijeme.

Svaki pun Mjesec donosi period pun intenziteta. Oni mogu djelovati na način da donesu puno pozitivnosti u naše živote. Nemojte trošiti energiju pred sobom. Ako dopustite da dobro koje dolazi doista radi za vas, ništa vas ne može zadržati.

Čak i u najgorim trenucima zapamtite da vas ovaj Svemir neće dovesti do nečega što ne možete podnijeti. Ako ste dovedeni do toga, možete to svladati. Izvucite najbolje što možete iz ova dva puna Mjeseca i doista ćete cvjetati.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori