Petak 22. februar biće u znaku Venere u konjukciji sa Plutonom i Merkurom koji će napraviti probleme.

Merkur kvadrat Jupiter

Planovi da otputujete negde daleko mogu se kositi sa partnerovim obavezama. Ovo je dan kada možete imati manjih poteškoća sa dokumentima, ali sve se da rešiti uz pomoć partnera ili druge bliske osobe.

Čak će i šarm pomoći da nastali problem rešite sami. Ovaj aspekt donosi preveliku brbljivost i duge razgovore, te budite učtivi prema drugima i vodite računa da ne preterujete ni u čemu

Venera konjukcija Pulton

S obzirom da se ova konjunkcija dešava na 22. stepenu (stepen smrtne opasnosti) potreban je oprez! Ovaj aspekt može da donese bolesnu ljubomoru jednog od partnera i pretnje smrću, može da donese fizički napad s pokušajem silovanja, pobačaj ili nekakvu drugu pretnju zbog zaostalog duga.

Treba obratiti pažnju i na zdrastvene tegobe i požuriti na vreme u ambulantu. Osobe koje su rođene sa Ascendentom u znaku Vage ili Bika treba da se primire i ne izazivaju nesreću. Izbegavajte sve opasne situacije. Žvaćite hranu sporije da se ne biste udavili. Mogućnost nasledstva. Izbegavajte rizične operacije jer se mogu završiti nepovoljno.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori