Narednih par dana, sve do kraja faberuara, bićemo pod snažnim uticajem aspekata koje grade Venera i Pluton u Jarcu, a nakon toga će se sudariti sa Uranom u Ovnu koji samo što nije prešao u Bika.

Venera u Jarcu je upravo „napustila“ Saturna i krenula putem transformacije (Pluton). neke ljubavi su dobile ozbiljniju notu i sada idu u pravcu promene. „Umire“ staro da bi se „rodilo“ novo.

Ukoliko se osećate tužno, neispunjeno, a opet u vama postoji borba između totalnog prepuštanja i straha onda ste pod jakim uplivom ove planetarne konstalacije.

Igra Plutona i Venere nije nimalo lagana i prijatna, ali opet magnetski privlači.
Prisutne su jake strasti, želja za dubljim spajanjem, uz dozu racionalnosti i zrelosti. Niko ne može da vam kaže šta da radite, sem da slušate svoju intuiciju.

Pluton traži da se uništi staro, pa tako ako imate neki mučan i dug odnos sada je vreme da napravite dramatičan presek. Neki će otići zauvek, a neki će okrenuti list koji će kasnije rezultirati nekim priznanjem i odlukom.

Ove nove veze su pod stalnim testovima (Jarac), izdržavanje i prepreke su prisutne, a Venera u zagrljaju Plutona je izazvana ljubomorom, posesivnošću i opsesijom. Kontrola i pogrešan način privlačenja pažnje biće stalno prisutan.

Sve dok krajem meseca Venera ne bude napustila Plutona i ušla u kvadrat sa Uranom imaćemo „tiho“ kuvanje. Voli me/ne voli me će stalno biti tema.

Vladar tame, Pluton, želi da pokaže dubine i otopi hladnu kraljicu, Veneru u Jarcu.

Ukoliko ste u prethodnom periodu igrali na kartu distance, suzdržavanja i racionalnog pristupa ljubavnim vezama sada to više nećete moći. Kočnice popuštaju i bićete u situaciji da birate između potpunog prepuštanja i odlaska uz bolan prekid.

ženasamja.me

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori