Ne želi da laže te će se malo povući uz objašnjenje “da mora da razmisli” o svemu, a to je jasan znak da nije zainteresovan. 

Ovan 
Super osobina svakog Ovna je što je uvek iskren, a najteži deo u vezi sa njima je što kriju emocije pa ih je teško čitati. Ukoliko mu kažete da vam se dopada, on će vam odmah reći kakvo je stanje. Međutim siguran znak da ne želi ništa sa vama je druženje. Ako insistira na druženju znajte da ne želi ništa ozbiljnije. 

Bik
Ukoliko Bik ne želi ništa sa vama to će predstavljati neprijatnost za oboje. Ono čime se Bik ponosi to su pouzdanost i želja da nikoga ne povredi. Ne želi da laže te će se malo povući uz objašnjenje “da mora da razmisli” o svemu, a to je jasan znak da nije zainteresovan. 

Blizanci
Duševna hrana jednog Blizanca je flert. Ako mu se dopadate, flertovaće sa vama, ako mu se ne dopadate nastaviće flert. Jednostavno ne ume da prekine. Međutim, jedno je sigurno, ako ubrzo nakon flerta ne pokuša ništa, znajte da nije zainteresovan. 

Rak
Vodeni znakovi važe za one brižnije i osetljivije. Briga o tuđim emocijama im je na prvom mestu, specijalno Rakovima. E, kada Rak ne želi ništa sa vama pokazivaće brižnost koja je do te mere preterana da i vi osetite njegovu krivicu. 

Lav
U principu sa Lavom je jednostavno. On sve govori i bez da je upitan. Ako mu se ne dopadate, a primetio je da vi niste ravnodušni, reći će vam direktno sve. Nema zavlačenje, otežavanja, Lav je voljan što pre da razreši sve bez igranja igrica. 


Devica
Postoje dve mogućnosti ponašanja kada je Devica u pitanju. Prva da se oseća neprijatno i nervozno jer eto nije mu bilo u planu da se vezuje, a druga je da samo nestane i možda se pojavi u nekom trenutku da objasni kako mu se ne dopadate. 

Vaga
Previše popularan, muškarac Vaga ne zna na koju stranu pre da se okrene. Nije on u stanju da istupi i kaže da mu se devojka ne sviđa nego će lepo da je upozna sa svojom novom simpatijom, da raširi okolo priču, ne bi li stigla na pravu adresu. 

Škorpija
Prvo će se potruditi da ne komentarišu i da se izvuku  iz svega neprimetno. Međutim kada postane zeznuto, sam će inicirati razgovor u kome će direktno i jasno obajsniti zašto ne želi ništa sa vama. Često neće imati meru i neće birati reči. 

Strelac
Da li ste čuli za reč “ghosting”? E pa to je ono što Strelčevi upravo rade kada im se baš i ne dopadate. Nemaju hrabrosti da se suoče, pa se u talasima pojavljuju, reč dve i samo nestanu. Nemojte ovo lično da shvatite, do njih je nije do vas. 

Jarac
Jarac ignoriše. Ne postojite, ne razgovara, ne inicira ništa. Možda će prvo da uputi par nekih objašnjenja koja neće biti ništa specijalno ali ignorisanje ne prestaje. Lako im je brzo da utvrde da li im se dopadate ili ne, tako da nećete dugo čekati.

Vodolija
Imaće sličan pristup kao Vaga, ali neće pokušati da vas upozna sa novom devojkom već će spominjati da mu se neko drugi dopada. Moguće je takođe da budu direktni do ivice neprijatnosti, a to samo je Vodolija koja je pred vama sazrela i ozbiljno shvata sve. 

Ribe
Dobićete poruku u tri ujutru u kojoj će vam reći kako se oseća, a šta god da odgovorite ne očekujte da vam se opet javi. Teško im je suočavanje, ali im je teško i da odmah budu iskreni, jer ni sami ne znaju šta hoće. 

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori