Prijaće vam da provedete jedan običan dan bez ikakvih uzbuđenja, međutim, ovaj današnji biće samo delimično takav.

Ovan 21.3.- 20.4.

Radićete više stvari istovremeno, a nećete imati snage ni za jednu. Bićete i jako zaboravni, pa vodite računa da nešto ne izgubite.


Ukoliko ste slobodni, verovatno se nećete previše truditi da osvojite osobu koja vam se dopada. Zauzeti će imati relativno skladan odnos sa partnerom.


Nećete uspevati da se sporazumete sa kolegama. To se naročito odnosi na one koji rade sa inostranstvom. Budite oprezni u rukovanju novcem i važnim dokumentima.


Bik 21.4.-21.5.

Na okolinu ćete ostavljati utisak tvrdoglave i sebične osobe. Zapravo ćete biti hrabri i uporni, međutim, to vam danas neće doneti puno rezultata.


Ako se vaš partner bude posvetio nečem drugom, a ne vama, vi ćete to lično shvatiti. Slobodni Bikovi neće imati naročitog uspeha na ljubavnom planu.


Možete se naći u nezahvalnoj finansijskoj poziciji. Ili nećete biti u situaciji da izmirite svoje dugove, ili će vaša zarada biti znatno manja nego što ste se nadali.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Okretaćete se drugima za pomoć kako biste realizovali planove i ciljeve koje imate. Bićete nesigurni i preterano osetljivi.


Slobodni će biti jako zavodljivi i privlačni svojoj okolini. Ako ste u vezi, partner verovatno neće uspeti da ispuni vaša očekivanja koja danas mogu biti prevelika.


Imaćete utisak da su vaši poslovni ciljevi teško ostvarivi. Moguće je da će vam samopouzdanje biti poljuljano uspesima vaše konkurencije.


Rak 22.6. - 22.7.

Prijala bi vam pauza od svakodnevnih obaveza. Bićete preterano zabrinuti i tražićete problem i tamo gde ga nema.


Ako ste slobodni, posvetite se prijateljima. Rakovi koji su u vezi, osećaće se bezbrižno u društvu voljene osobe koja će znati kako da ih razveseli.


Na radnom mestu, najviše uspeha ćete imati u grupnim aktivnostima. Ako radite samostalno, značiće vam saveti onih kojima verujete.


Lav 23.7.- 22.8.

Poželećete da unapredite svoje znanje iz oblasti koja može, a ne mora da bude u vezi sa vašom profesijom.


Bez obzira na ljubavni status, možete imati manje oscilacije u ponašanju. Čas ćete biti zatvoreni u sebe, čas ćete imati potrebu za emotivnom bliskošću.


Na momente će vam se činiti da ste nemoćni da utičete na razvoj događaja na poslovnoj sceni. Imaćete tendenciju da se razbacujete novcem.


Devica 23.8. - 22.9.

Poteškoće sa kojima se danas budete susretali utrošiće dosta vaše energije. Ipak, vi nećete izgubiti entuzijazam i veru u sebe.


Ako ste slobodni, nećete biti naročito zainteresovani da promenite svoj ljubavni status. Zauzeti će sa partnerom ući u raspravu u kojoj će biti teških reči sa obe strane.


Imaćete dobre ideje, međutim, određeni sukobi sa osobama koje su na višem položaju od vas privremeno će onemogućiti realizaciju vaših poslovnih ciljeva.


Vaga 23.9. - 22.10.

Biće važno da sebi izaberete pravo društvo jer neće svi sa kojima danas budete kontaktirali biti na istoj “talasnoj dužini” sa vama.


Ako ste slobodni, moguće je da ćete saznati da imate suparnika koji je vrlo uporan da osvoji osobu koja vam se dopada. Oni koji su u vezi, uživaće u ljubavnoj sreći.


Trebalo bi da povedete računa o potrošnji novca. Postoji mogućnost da raspolažete sa manje sredstava nego što ste mislili.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Gledajte da se danas što manje bavite praktičnim pitanjima. Prepustite se ljubavi, druženju i sportskim aktivnostima.


Ako ste sami, a želite da upoznate nekog s kim biste mogli da doživite romansu, biće dovoljno da negde izađete. Zauzeti će se sjajno zabavljati u društvu voljene osobe.

Možete praviti puno planova u vezi sa poslom i karijerom, ali neće svi oni biti realni. I finansije vam danas mogu zadavati probleme.


Strelac 21.11.- 21.12.

Naklonjeni ste rutini, navikama i dokolici. Prijaće vam da provedete jedan običan dan bez ikakvih uzbuđenja, međutim, ovaj današnji biće samo delimično takav.


Oni koji su u vezi, sa partnerom će se sukobljavati po raznim pitanjima. Slobodni će ostavljati utisak nepristupačne osobe.


Na poslu ćete se osećati prijatno i sa lakoćom ćete obavljati svoje radne dužnosti. Ipak, imaćete utisak da biste bili još efikasniji da vas ne opterećuju neke stvari sa strane.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ovaj dan će biti kao stvoren za izlaske i druženja. Primetićete da se vaš krug prijatelja i poznanika širi, a vi postajete sve popularniji.


Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati neko ko ima velike snove, ali stoji sa obe noge na zemlji. Oni koji su u vezi, primetiće da je njihov partner pomalo odsutan.


Imaćete mnogo nedoumica kada je reč o vašem trenutnom zaposlenju. Možda budete razmišljali o započinjanju privatnog biznisa, ili investiranju u nešto drugo.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Klonite se sumnjivih mesta i ljudi, koliko god budili vašu radoznalost. Prijaće vam da ovaj dan provedete u kućnoj varijanti.


Zauzeti će biti zadovoljni trenutnom atmosferom u emotivnom odnosu, a Vodolije koje su slobodne, neće biti raspoložene za nova poznanstva.


Odnosi sa pojedinim kolegama mogu biti zaoštreni, što će se negativno odraziti na kvalitet vašeg rada. Finansijama ćete biti zadovoljni.


Ribe 20.2.- 20.3.

Veći deo dana bićete pod utiskom kritika koje ste primili od vaših najbližih. Prijalo bi vam opuštanje uz dobru knjigu.


Ukoliko ste u vezi, vaš partner će se postarati da se osećate voljeno. Slobodne Ribe će imati priliku da promene svoj status, ali će biti neodlučne da to urade.

Na poslu nećete uspevati da se sporazumete ni sa kim. Čak se može desiti da vam neko od kolega 

mogujatosama.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori