Razlog ovome leži u tome što pati od perfekcinizma, a jedno „volim te“ kroz reči ili delo stvara paniku i strah od odbijanja i ismevanja. Radi će da ispadne loša osoba negod a prizna emocije.

Devica
AKo nešto ne podnosi Devica onda su to praznici, specijalno oni koje vezujemo za ljubav. Dan zaljubljenih je tiha patnja za ovaj znak jer onda mora da pokaže ljubav u svim oblicima, a toga se plaši. Razlog ovome leži u tome što pati od perfekcinizma, a jedno „volim te“ kroz reči ili delo stvara paniku i strah od odbijanja i ismevanja. Radi će da ispadne loša osoba negod a prizna emocije.

Jarac
Jarac ne voli kada nešto „mora“ specijalno kada je to deo neke masovne histerije. generalno ne voli praznike jer smatra da je svaka poruka foliranje, a pošto praznici iziskuju trošenje novca onda to samo pojačava nelagodnost i odbijanje. Najteže im je da pokažu emocije i uvek se trude da budu iznad situacije, pa će za Dan zaljubljenih da prećute i da se prave kao da se on nije ni desio.

Vodolija
Jesu, Vodolije su romantici i idealisti, ali to ne troše na neki datum koji ih tera da prate trendove. Ne veruju u komercijalno ispoljavanje ljubavi, a često ni ne znaju koji je datum. Ovo sve zajedno ih čini potpuno nezainteresovanima za Dan zaljubljenih i sve ono što taj dan donosi.

lisa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori