Držaće im pažnju sve dokle god ne moraju da budu zreli i ozbiljni,  a kada je dođe do udubljivanja u emocije počeće da izbegavaju partnera/ku, pa onda da smišljaju izgovore, a na kraju će prestati da se javljaju.

Blizanci 
Ovaj znak je jedan od najnepredvidivijih. Uvek su željini nečeg novog i stalno misle da propuštaju tamo negde neku dobru zabavu. Flertuju i čine sve da se dopadnu svima. U vezu ulaze brzo jer pristupaju tome kao zabavi. Često nećete ni znati koje su im namere, jer ih ni sami ne znaju.  Držaće im pažnju sve dokle god ne moraju da budu zreli i ozbiljni,  a kada je dođe do udubljivanja u emocije počeće da izbegavaju partnera/ku, pa onda da smišljaju izgovore, a na kraju će prestati da se javljaju.
Praktično raskid ni ne postoji, a imena partnera/partnerke zaboravljaju kroz par dana.

Ovan
Ako nije po njihovom, odmah odustaju.
Isto kao i Blizanci, lako uleću u vezu, brzo se zapale, ali još lakše ohlade. KOd njih ej stalno sve u znaku akcije i zabave, pa ako suprotna strana to ne isprati kako su oni zamislili prestaje zainteresovanost. Takođe, smatraju da oni moraju partneru ili partnerki uvek da budu u centru pažnje pa ako se to ne dogodi odmah odustaju.
Biće iskreni i direktni, neće zaobilaziti i izbegavati da vam kažu da ne žele više vezu sa vama.
Oporavljaju se za par dana, a novu simpatiju pronalaze vrlo brzo tako da ih raskid ne potresa puno.

Strelac
Pošto ni sam ne zna kuda će i gde će,  isto tako ne zna šta bi sa vezom u koju uđe. Zna jedino da ne sme da bude ograničen i pod prismotrom. Ukoliko napravite jedan korak ka potencijalnom ljubavnom „zatvoru“ idete na crnu listu. Strelac voli slobodu i svoju mogućnost da uvek ode i da ga niko ne zadržava.
Na prvo „Mi“ spreman je da se okrene i nikad se ne više ne javi.
Ako i dođe do jasnog raskida (pošto ne radi to direktno) zaboraviće to kao i svaki drugi neprijatan događaj i nastaviće dalje kao da se ništa nije desilo.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori