Držaće sve pod kontrolom, a kući neće faliti ništa. Neće mnogo komenatrisati sitnice, ali će u kriznim situacijama savršeno reagovati.

Rak
Rakovi najviše vole dom i porodicu i o njoj sanjaju od akako se rode. Kada se ožene posvećuju se kući i potrebama porodice u potpunosti. Uvek je tu da pomogne, popravi i da se bavi svim problemima pa čak i najsitnijim. Prema supruzi je nežan i pažljiv , a prema deci brižan.

Lav
Mušakarc Lav je veliki zaštitinik pa će se tako odnositi i prema svojpj porodici, specijalno prema deci. Uvek je raspoložen za zabavu i smeh, ap će to prenositi i na kuću. Neretko će se mešati u kuvanje i nabavu, a za kuću i porodicu će uvek nabavljati samo ono najbolje i najskuplje.

Škorpija
Bez obzira što deluje mračno i nadrndano često, kada se oženi porodica ide na prvo mesto koliko god kritikovao ženu. Držaće sve pod kontrolom, a kući neće faliti ništa. Neće mnogo komenatrisati sitnice, ali će u kriznim situacijama savršeno reagovati.

Jarac
Muž organizator. Tako možemod a označimo muškrace Jarčeve. Sve je pod konac u nejgovom domu i svi su namireni. Podneće veliku žrtvu zarad svih i nikome neće faliti onon najosnovnije i najbitnije.

ženskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori