Ako isnistiraju na karijeri, a partnera zapostavljaju onda su na pragu raskida.

Ovan
Počinju da isključuju partnera iz svakodnevnog života. Ne deli informacije i lagano se povlači.

Bik
Kada su izuzetno nezadovoljni trude se da svima pokažu kako to zapravo nisu. Društvene mreže su obično pune njihovih zajedničkih slika.

Blizanac
Biće dekoncentrisani,  nervozni i trudiće se da pričaju o bilo čemu drugom sem o temi partnerstva i ljubavi. Često će delovati euforično.

Rak
Oni pričaju svima kako su nesrećni i nezadovoljni. Iz njih izbija pasivna agresija koja može da prepraste u otvorene rasprave.

Lav
Poprilično su agresivni, sitničavi i zluradi. Partnera šikaniraju nametanjem svoje volje uz stalno prebacivanje.

Devica
Ako su nezadovoljne, Device se odmah hvataju nekog nebitnog posla kako bi odvukle sebi  i drugim apažnju. Partner jedva da može da nasluti da nešto nije u redu.

Vaga
Ako je nezadovoljna Vaga se momentalno okreće poslu. Imaju tendenciju da balansiraju, pa kada tasovi nisu u ravni posao postaje tema broj jedan.

Škorpija
Pošto sva osećanja doživljavaju intezivno, počeće da drame i negoduju. Negiraće vezu i brzo će raskinuti.

Strelac
Što ih više muči problem to više postaju pasivno agresivni i povlače se. Međutim, netrpe mnogo pa sve izbija na površnu brzo.

Jarac
Nazdovoljstvo u vezi se meri njihovom potrebom da sve kontrolišu. Što je kontrola jača to je nezadovolsjtvo veće.

Vodolija
Ukoliko pričaju o nekim novim ciljevima i poduhvatima u životu, to je to, nezadovoljstvo je sveprisutno. Ako isnistiraju na karijeri, a partnera zapostavljaju onda su na pragu raskida.

Ribe
Ukoliko prestanu da se bave zajedničkim planovima i ciljevima, kraj je blizu. Ribe mogu dugo da trpe pa ovo stanje može da potraje.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori