Nepoverenje, nedostatak pažnje samo su neki od razloga koji mogu biti okidač njihove ljubomore. 
Iako je biti ljubomoran u granicama normalne potpuno prihvatljivo, kada se radi o partnerskim odnosima ova tri znaka ubrajaju se u najljubmornije.

ŠKORPIJA

Škorpije su kraljevi horoskopa kada se radi o tvrdoglavosti, ali i ljubomori.  Nemaju puno poverenja u druge, te su stoga skloni da iz ljubomore lažno optužuju čak i one koje vole.

Njihova ljubomora nije odraz nesigurnosti, već nepoverenja. Kada se radi o partnerstvima njihova ljubomora najčešće se manifestuje tako što su previše zaštitnički nastrojeni prema partneru.

RAK

Od svih horoskopskih znakova, Rakovi najbolje kriju svoje ljubomorne tendencije. Kao i kod Škorpija, njihova ljubomora je uzrok zavisti, ali i nesigurnosti u sebe i svoje sposobnosti. Ipak, za razliku od drugih znakova Zodijaka, osobe koje su rođene u ovom znaku vrlo brzo prevaziđu ovo osećanje.

LAV

Iako se ubrajaju u najatraktivnije znake horoskopa, Lavovi su prilično nesigurni i skloni ljubomori kada se radi o partnerskim odnosima. Ukoliko posumnjaju na manjak emocija kod partnera, biće okidač za ljubomorne ispade Lava. Osobama koje su rođene u ovom znaku potrebna je pažnja, a svaki nedostatak pažnje u bilo kom aspektu, rezultiraće ljubomorom.

ženskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori