Energija mladog Meseca veoma je moćna i zapravo može da pokrene lavinu pozitivnih promena i da vam ostvari želje. No, morate znati kako da ih ispravno poželite da bi vas mlad Mesec "čuo", a važno je i da usvojite činjenicu da se ne ispunjavaju sva vaša nadanja.

Sve one želje koje su vezane za nove početke ili one koje se odnose na to da od nečega čega imate malo dobijete puno - ostvariće se. Energija mladog Meseca idealna je ako težite novoj vezi, novom poslu, novim prijateljstvima, ili ako želite da imate više novca.

Želje treba poželeti na svetlosti mladog Meseca, tačnije da budete na otvorenom i da vidite Mesec. Najbolje bi bilo da želju iskažete u što kraćoj i jasnijoj formi, kao i da ne koristite reči ALI, NE i DOBRO. Početak zahteva treba da glasi: "Molim te, mladi Meseče, pomozi mi da..." i nikako ne treba imati više od jednog.Važno je i da svoju molbu uputite tačno kada mlad Mesec stupa na snagu, a to već jeste. Najbolje vreme da obavite ritual je u periodu od 22:05 do ponoći.

Takođe, budite svesni da određene želje mlad Mesec ne ispunjava. To su sve one koje se tiču nekog gubitka - recimo ako želite da smršate, prekinete saradnju sa nekim ili se oslobodite negativne energije... Za takve zahteve bolje je sačekati energiju punog Meseca.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori