Svake godine 8. avgusta na nebu se otvore Lavlja vrata ili Lavlja kapija, a uprkos tome što je energija ovog fenomena juče bila na vrhuncu, trajaće sve do 14. avgusta, a blagodati koje donosi osetiće se i nakon ovog datuma.

Lavlja vrata se otvaraju za vreme poravnanja Zemlje sa galaktičkim središtem i zvezdom Sirius, kada se stvara sasvim novi svet i prisutna je energija visoke frekvencije, a ovakvo ime nosi jer se dešava u doba vladavine Lava.

Ovo je period kada nam se srce otvara, težimo lepim emocijama, pružaju nam se neočekivane prilike za napredak, i uopšteno - u našim živetom najednom će (bar na kratko) zavladati spokoj i sklad.

Ovo su dani kada se naša svest širi, postajemo svesni da sve zavisi od nas i da u sebi nosimo neverovatan potencijal. Takođe, doneće nam dozu samouverenosti kakvu uglavnom nemamo, čak i egoizma, ali to treba prigrliti i zadržati, kako bi nam bila podsticaj da ostvarimo željene ciljeve.

Kako uglavnom sumnjamo u sebe i preopterećeni smo stresom i svakodnevnim obavezama, ovo je jedinstvena prilika da se fokusiramo na budućnost i iskoristimo skladnu energiju da konačno počnemo da vrednujemo sebe.

U periodu do 14. avgusta treba da se posvetite isključivo sebi, okružite dobrom energijom, pozitivnim ljudima i situacijama, te da intezivno razmišljate šta želite. Sve što vam sada padne na um ima potencijal da se ostvari, ukoliko zaista verujete u to i radite na tome.

superzena.b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori