Proverite šta su vam zvezde pripremile za dane vikenda.

OVAN 

Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze. Nije ni važno – ovog vikenda blistate i opčinjavate sve redom.

BIK

Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena.

BLIZANCI 

Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

RAK 

Dramatičan period na poslovnom planu. Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Ipak, videćete na kraju da ste u dobitku i zato – ovog vikenda se samo opustite i napunite baterije.

LAV 

Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.

DEVICA 

Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.

VAGA 

Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodne Vage čekaju poziv ovog vikenda.

ŠKORPIJA

Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni. Jednostavno ste umorni i treba vam vreme da se odmorite.

STRELAC 

Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar mislite da je superiorniji.

JARAC 

Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Ovaj vikend možda je pravo vreme za to.

VODOLIJA 

Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.

RIBE

Neko vas je zainteresovao dok ste putovali. Ne budite nestrpljivi jer se možete prevariti u proceni. Ne znate, još uvek, šta dobijate.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori