Osim što ćete se suočiti sa izazovom iz prošlosti, tu istu grešku ćete veoma skupo i platiti...

Zbog kvadrata Saturna i Meseca danas ćemo donositi loše odluke i biti pod velom rizika, ali jedan znak će posebno kazniti zakon karme.

Naime, rođeni u znaku Lava suočiće se s nepovoljnom finansijskom situacijom koja je odraz nekadašnjih pogrešnih odluka i ponašanja.

Ukoliko pružite šansu tuđem mišljenju i priznate grreške, Univerzum će vam poslati izvanrednu priliku za ostvarenje stabilnosti i naplate investicija. Ljubav niste kupili za vreću zlatnika, pa ne dozvolite da izgubite samopouzdanje i partnera zbog novčanih problema.

Lavovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze. Zauzeti pripadnici znaka uneće više optimizma i razumevanja u odnos sa partnerom.

 Previsoko samopouzdanje, razmetljivost i poletnost često vas vrate na mračnu stranu tunela, daleko od svetlosti, a dragi Lavovi - na meti zvezda danas ste baš vi! Sprečite buđenje samožive i tvrdoglave strane vašeg znaka, već poslušajte savet starije osobe iz okruženja.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori