Dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

Ovan

Snažna i nezavisna žena je ona za kojom će „odlepiti“. Obožava žene koje iskazuju svoje mišljenje i suprotstavljaju se izazovima. Uspeh i sposobnost su snažni afrodizijaci za jednog Ovna.

Bik

Želi ženu koja će mu pružiti puno podrške, zabave, a njena ženstvenost je ono u šta će se zaljubiti. Ako je u stanju da ga „prodrma“ kad upadne u rutinu, a opet zadrži nežnost, to je prava žena za Bika.

Blizanci

Blizanac obožava inteligentne, kreativne i duhovite žene. Jednom kada uspe da zadrži njegovu pažnju i nastavi da ga iznenađuje i fascinira, njegovo srce je zaključano.

Rak

Rak pada na ženu koja ima određenu dozu nevinosti i koja je potpuno posvećena njemu. Ako je poput „ranjene ptice“, a on ima osećaj da je štiti, nikada je neće ostaviti.

Lav

Obožavaju žene koje su u centru pažnje i imaju puno samopouzdanja. Žene u koje se zaljubljuju su samosvesne i uvek se prikazuju u najboljem svetlu, tačnije uvek su doterane i sređene. Ali, nije Lav tako površan – ako je uz to pametna, duhovita i ostvarena, oženiće je!

Devica

Muškarci Device vole „devojke iz komšiluka“. Nenametljiva lepota, ali razumevanje i inteligencija su ono što ga najviše privlači. Takođe, ne vole žene koje preterano pričaju o svojim emocijama jer ni on nije takav.

Vaga

Vage veruju u savršenu vezu, pa neprestano traže idealnog životnog saputnika. Kada ga konačno pronađu uradiće sve što je u njihovoj moći da veza opstane. Loše vesti su što zna da im bude jako teško da pronađu partnera sa kojim se na taj način mogu povezati – emotivno i intelektualno. Padaju na žene koje dobro izgledaju, koje su zabavne, posvećene, inteligentne i koje će mu biti podrška.

Škorpija

Muškarci rođeni u ovom znaku žele samo najbolje, pa tako i ženu. Pametna, seksepilna, sklona avanturi i strasti, a posebno ako je nezavisna je upravo ona žena koju će „na keca“ oženiti.

Strelac

Zaljubljuju se u energiju jedne žene! Što mu veći izazov predstavlja to će je više juriti. Dakle, žena koja zna da svako malo provocira i baca u razmišljanje bezbrižnog i pomalo površnog Strelca je prava.

Jarac

Teško je Jarcu da se “do koske“ zaljubi, ali to se dešava ako žena ima mnogo samopouzdanja. Ali, ne mislimo da na samopouzdanje vezano za izgled – to ga neće ni najmanje privući već ono koje se tiče njenog intelekta. Žena koja ima svoja interesovanja i snove je žena iz snova za Jarca.

Vodolija

Žena u koju će se Vodolija zaljubiti je ona koja ima svoju filozofiju i koju baš briga šta okolina misli o njoj. Ako prati svoj fazon i svoj put na njemu sigurno će naleteti na Vodoliju jer takve obožava!

Ribe

Oni se često zaljubljuju jer su maštalice po prirodi, ali ona žena koja će ugrabiti njegovu pažnju je nežna, velikodušna, empatična i otvorenih shvatanja. A pošto Ribe obožavaju umetnost, mora i ona. Plus, ako voli životinje – neće se mnogo premišljati.

b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori