Lavice žele nekog ko će im uvek biti podrška...

Ovan 

Za pripadnice ovog znaka idealan partner biće neko ko se razume u sve društvene i kompjuterske igre. Muškarci koji su uspešni i u virtuelnom svetu imaju razvijenu maštu, bolju koordinaciju i veći su avanturisti i biće odlični za jednu dinamičnu ženu Ovna.

Bik

Devojke u znaku Bika žude za štreberskim tipom muškarca. Oni vole opuštajuću kućnu atmosferu, što vama u potpunosti odgovara. Inteligencija je za njih vrlo važan faktor, pa ćete uživati u razmenjivanju znanja sa svojim pametnim partnerom.

Blizanci

Vas privlače loši momci, koji jedino u vašem prisustvu pokazuju onu nežnu stranu. Pripadnicama ovog znaka bitno je da izbegnu dosadu u vezi, po svaku cenu tako da im treba dinamičan, duhovit i zabavan dečko uvek spreman da ih odvede na najluđa mesta!

Rak

Ove devojke igraju na sigurno, zbog svoje romantične prirode. Rakovi ne žele da budu povređeni, pa je idealan muškarac za njih neko ko je romantičan i ume da učini da se osećaju kao princeze.

Lav

Vatrene Lavice obožavaju kada su u centru pažnje. Iz tog razloga potreban im je muškarac koji će ih podržavati u svemu što rade i neće ometati trenutke kada one sijaju u svom punom sjaju. Potreban im je muškarac koji će im se diviti i pričati da su one zaista najbolje i najlepše na svetu!

Devica

Devojke rođene u znaku Device vole kada muškarac ume da pokaže i svoju žensku stranu ličnosti. Na taj način one se osećaju opuštenije i spremnije su da eksperimentišu, kako u vezi, tako i u seksu. Idealan partner im je dečko koji je spreman da im pruži svet na dlanu!

Vaga

Vage su stalno u centru dešavanja i potreban im je momak koji može da ih prati. Bitnu ulogu u izboru muškarca ima i njihova duhovitost. Šarmantnim Vagama je potreban partner koji će im mamiti osmeh na lice.

Škorpija

Poznato je da su devojke rođene u znaku Škorpije najstrastvenije, pa im je potrebna osoba koja voli da eksperimentiše u seksu i koja će uvek biti tu da ih ušuška pred spavanje. Naravno, Škorpije žele vernog partnera koji neće nijednu drugu pogledati, a još manje pomisliti!

Strelac

Strelčevima je potrebna osoba koja voli spontanost i ne plaši se akcija poput skakanja iz aviona i penjanja na visoko drveće. Pripadnice ovog znaka žele nekog ko će za njih organizovati izlete iz snova i to potpuno neočekivano.

Jarac

Jarčevi su uglavnom vrlo organizovani i vole da isplaniraju svaki detalj svog života pa tako već znaju ko će za njih biti najbolji, nema potrebe da im zvezde to savetuju. Zbog toga, neko ko živi umetničkim stilom života, poput muzičara, pisaca ili slikara i te kako će ih zaintrigirati i biti odlična podrška.

Vodolija

Kada su emocije u pitanju, Vodolije umeju da budu vrlo suzdržane. Sa pravim partnerom, kojeg nije stid da izjavi ljubav ili priredi romantičnu večeru, pripadnice ovog znaka mogu postati dosta opuštenije.

Ribe

Neko ko je uspešan u svom poslu sigurno će privući pažnju Riba. Njima ne smeta da ostanu u senci, sve dok uživaju u uspehu svog partnera. Na taj način one iskazuju svoje poštovanje prema jačoj polovini.

malihoroskop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori