Kada upoznate novog momka, sigurno pokušavate da razumijete njegov odnos prema vama – da li je ozbiljan ili želi kratkoročnu aferu. 

Ovan

Predstavnici ovog znaka su često nestrpljivi, vole da se sve urade odjednom, mrze da čekaju. Ali, za djevojku svojih snova će učiniti izuzetak – neće žuriti i pokušaće da stvore za vas dvoje oazu udobnosti i spokoja.

Bik

Ako je Bik muškarac odlučio da bude sa vama, on neće štedjeti napore da to i pokaže. Odmah će odgovoriti na vaše poruke, neće praviti pauze, a ako vas vidi recimo, u metrou, neće se ustručavati da vas zagrli čvrsto. Puni su energije i stalno žele da iznenade svog partnera.

Blizanci

Muškarci Blizanci su veoma energični, kreativni, ali istovremeno lukavi. Oni nikada nisu dosadni, a ljubav pokazuju tako što sve vrijeme pokušavaju da vas nasmiju.

Rak

Lojalan i brižan. Ako se sviđate muškarcu koji je rođen u horoskopskom znaku Rak, znaćete sve o njemu i o njegovim osjećanjima. Nikada vas neće uvrijediti ili rastužiti.

Lav

Oni su samouvjereni i ambiciozni, tako da radije daju direktne izjave. Lav “Volim te” govori samo ako vas stvarno voli.

Djevica

Oni vole da analiziraju sve, žele da vam pomognu i na njih se možete uvijek osloniti. Pokazuju svoju naklonost i emotivne gestove. Ovi momci su veoma pažljivi i mogu vam reći mnogo, ako se zaljube stvarno.

Vaga

Idealisti koji mrze svađe i sukobe. Njihov optimizam pomaže ne samo njima već se trude da podignu samopouzdanje djevojci koju vole.

Škorpija

Veoma strastveni ljudi. Pored toga, oni pokušavaju da partnera učine srećnim, dakle, kao i sa Blizancima dobro ćete se zabaviti svaki dan.

Strijelac

Nezavisan, avanturista. Ljubav će pokazati materijalnim stvarima, bilo da je to kupovina luksuznog buketa ili planiranje večere u najskupljem restoranu. Pored toga, Strijelac očekuje od svoje djevojke da postane njegov partner u svim vrstama avantura.

Jarac

Predstavnici ovog znaka su po prirodi nepovjerljivi. Ukoliko se konsultuje sa vama ili pokazuje druge znake lojalnosti, znajte – to je ljubav. Oni moraju da znaju da se mogu osloniti na vas, a ako je tako, smatrajte da ste ga osvojili.

Vodolije

Oni su pametni i šarmantni po prirodi. Pokazuju svoja osjećanja kroz riječi, a ne akcije. Spremite se da volite ušima – i da razgovarate mnogo i dugo.

Riba

Ribe su veoma osjetljive. Često se lako zaljubljuju, ali kada se zaljube stvarno očekujte burne svađe, mirenja i strastvenu romansu koja odgovara romanima Šekspira.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori