Sada, kada je Mars u znaku Ovna, možemo se osloniti na zdravu i jaku energiju, ambiciju i snagu...

Poslove pred sobom možete dobro obavljati, a energija i snaga za nove poslove i poduhvate, neće vam nedostajati. Sa zdravim Marsom ide i zdrava fiziologija, pa ukoliko ste bili u poslednje vreme slabijeg zdravlja, sada ćete ojačati i polako slabu vitalnost ostaviti za sobom.

 Kada je Mars bio na poslednjim stepenima znaka Riba (četvrtak, petak) mogao vam je doneti neki stres i nervozu. U zavisnosti koje polje aktivira u toj ste oblasti mogli imati određenih poteškoća i nemira, ali ulaskom Marsa u znak Ovna, sve se moglo smiriti i srediti. Što se Marsa tiče, on je svoj na svome, ali opet, Merkur će doneti neke druge priče.

 Prvi i drugi dan mogu biti lagani i mirni, bar u odnosu na druge dane. Mesec u Ribama, možda nije najslavniji jer nećete biti posebno raspoloženi za neku akciju ili naporan rad, ali zato ćete biti kreativni, inspirisani, prijaće vam mirni i tihi razgovori, prijatni kontakti. Mesec u Ribama iskoristite za neke stvari koje uglavnom sami radite.

 Ako niste u mogućnosti da izbegnete okruženje, onda bar budite tihi. U praznim pričama nemojte učestvovati, jer je to uvek gubljenje energije koja vam je itekako potrebna u periodu kada Mesec ide ovim tihim znakom (Ribama). Unapred budite pripremljeni da vas neke stvari mogu oneraspoložiti, jer je takvo stanje na nebu da ste i više nego osetljivi.

A od srede ulaskom Meseca u znak Ovna, već sve postaje drugačije. Merkur će imati dva izazovna aspekta koja će uneti određeni nemir i nervozu. Merkur nije malefik, planeta koja generalno deluje opasno i izazovno, ali vas može u nekim situacijama prilično uzdrmati. Sreda će biti prilično konfuzna i pomalo stresna. Čak i da nemate neki određeni razlog, možete biti prilično uznemireni, jer Uran uvek deluje odjednom i neočekivano.

 Sa ovim aspektom mogu vas očekivati neobični pozivi ili susreti, problemi na putu ili sa autom, kao i mnogi drugi slični problemi i kvarovi telefona ili tehnike. Kako je Merkur u Jarcu, a Uran u Ovnu, ovo su prilično kontradiktorne priče, misli, pa nemojte da se iznenadite ako se budete osećali kao da su se svi urotili protiv vas. Ako vi budete razmišljali o budućnosti i kovali planove, drugi će vas sputavati i ograničavati, a ako se kojim slučajem odlučite za porodične susrete, budite uvereni da niko neće doći ili i ako budu došli biće puno konflikta i trzavica.

Merkur je u Jarcu, pa opisuje sve što je tradicionalno, staro, standardno, dok Uran odmah i sada traži promenu i novine. Nemojte izigravati nikakvog majstora u kući, posebno kada je struja u pitanju, a što se same komunikacije tiče, suzdržite se bilo kakvih komentara, sve i da ste u pravu, ne branite se i ne objašnjavajte. Setite se samo da sve što dođe jednako će i proći, a najbezbolnije je da se povučete, pa neka se situacija sama od sebe rešava. Nekad je bolje pobeći nego poreći.

 U četvrtak vas čeka malo manje stresa, ali kako je i tada Merkur u kvadratu sa Jupiterom, ovo može značiti preterivanje. Puno misli, teških pitanja, novih ideja u vezi novih planova za novu i bolju budućnost, ali razočarenje od nemoći za njihovo ostvarenje. Ne opterećujte sebe bez potrebe. U kupovinu krenite samo ako ste uspeli sebi da ograničite svotu novca.

 Ne samo da su Merkur i Jupiter u kvadratu, već je i Venera na poslednjem stepenu znaka u kojem je egzaltirana (Venera u Ribama), pa obratite pažnju kada je reč o novcu i ljubavi. Novac može biti sakriven od vas, svi ugovori koje tada budete dobili kriju neku tajnu, a ljubavi su samo one zabranjene, nestvarne i nerealne.

U petak već Venera ulazi u znak Ovna i sa drugom ljubavnom planetom u istom znaku, eto novih ljubavi na pomolu. Kako je i Mesec u tom trenutku u Venerinom znaku Bika, to samo potvrđuje smelost i potrebu za određenim odnosom, partnerstvom. Dva ljubavna planeta sada ne razmišljaju, već preduzimaju konkretne korake. Ukoliko niste od onih koji lako ulaze u vezu, onda će vaše misli sigurno biti nekom osobom okupirane. Vreme strasti i ljubavi, možda ne brakova i stabilnih i trajnih odnosa, ali sigurno novih, vrlo strastvenih i jakih.

 Pred vama je interesantan vikend u kojem možete imati vrlo interesante događaje. Ako ga iskoristite na pravi način mogao bi vam otvoriti neka sasvim nova vrata. Iskoristite ga i otputujte nekud, u zavisnosti od onoga što volite. Ukoliko je to poslovno putovanje, to bi mogao biti spoj lepog i korisnog, ukoliko je opuštanje i odmor, onda izaberite neko mesto gde već postoje organizovane zabave, upoznavanje partnera i sličnih događaja, ali ukoliko niste u mogućnosti da idete na dalja putovanja, onda obavezno izađite u provod, ali neka ovog puta sve bude drugačije, od društva, mesta za izlaske do načina odevanja i šminkanja.

 Zaboravite na sve brige, ostavite kod kuće sve probleme i neka vam ovaj vikend bude između pre i posle - onoga što ćete ostaviti i onog novog što ćete prihvatiti, jer je ovo trenutak za nove planove i nove početke.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori