Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Voljena osoba vam prebacuje da ste postali odsutni i pomalo nezainteresovani. Smatra da ona sada nije vaš prioritet. U ovom trenutku i sami niste sigurni da li je to istina ili ne. Čuvajte se u saobraćaju. Imate nešto lošiju koncentraciju i ne izlažite se rizičnim situacijama bilo da ste pešak ili aktivni učesnik.

 BIK

 Imaćete uspeha ako danas završavate bilo kakvu papirologiju. Povoljan dan i za sve one koji se bave poslovima vezanim za administraciju, knjigovodstvo i tome slično. Partner će pokazati dozu tajanstvenosti. Problemi u predelu grudnog koša koji može biti osetljiv. Moguća je i pojava aritmije.

BLIZANCI

 Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist. Previše emotivnog uzbuđenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvek i najbolji izbor.

 RAK

 Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje. Neko vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima tako da delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje.

LAV

 Danas ćete imati mnogo energije i ništa vam neće biti previše teško. Ako ste dugo bez partnera, danas se posebno sredite pre nego što itađete iz kuće. Moguće je novo, veoma interesantno poznanstvo koje bi moglo preći u nešto više i lepše u budućnosti. Odlično se osećate i to morate iskoristiti na najbolji način.

 DEVICA

 Svesni ste da vam je izuzetno važna ova radna nedelja. Po podne se dobro odmoriti i pripremite za naredni period koji može biti veoma turblentan kada je posao u pitanju. Dobru energiju imate i na emotivnom polju, pa ćete veče provesti sa osobom koju volite ili prijateljem koga uvažavate. Zdravlje uglavnom dobro.

 VAGA

 Delujete aktivno na različitim stranama. Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj. U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Zdravlje dobro.

 ŠKORPIJA

 Volite da imate glavnu ulogu u svemu što se dešava na polju posla, ali nije uvek dobro da budete jedina glavna i odgovorna osoba za sve. Udvaranje na svakom koraku vam je oduvek bilo zanimljivo, ali je lepše ako vas u kući čeka topao zagrljaj i poverenje. Puni ste snage i samopouzdanja.

STRELAC

 Napravili ste pogrešan izbor i sada vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu. Moguće lomovi kostiju prilikom pada.

 JARAC

 Ambijent u porodici je izvanredan i to vam daje dodatnu energiju. Pozitivno utiče na vas. Tada sve akcije možete sprovesti u delo i nema prepreke koju ne možete preskočiti. Smeh je glavni stimulans da dodjete do toliko potrebne pozitivne energije koja će se vrlo brzo preneti i na ostala životna polja.

 VODOLIJA

 Vaš društveni život je izuzetno bogat, a danas vam donosi jedno prijatno iznenađenje. Veoma ste raspoloženi za flert i nećete se ustručavati, bilo da se nalazite u krugu prijatelja ili na nekom neobičnom mestu za upoznavanje. Više vremena posvetite bavljenju sportom. Mnogo ste se opustili.

 RIBE

 Mogli biste da preuredite poslovni prostor tako da on deluje bolje i funkcionalnije, a i privuče klijente. Novi saradnici imaju sveže ideje, prihvatite ih i ne budite sujetni, isplatiće vam se. Znate kako da zadržite ljubav onih koji vam znače najviše. Pojavljuje se iskušenje u vidu zabranjene veze, na koje ipak nećete

ostati imuni.

vecernje

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori