Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 POSAO: Mnogo konfuzije se danas može naći u vašem poslovnom okruženju ali uz malo truda sve možete rešiti. Potrudite se da organizaciju dovedete na najviši nivo.

 LJUBAV: Radite na tome da povećate nivo poverenja u vašoj emotivnoj vezi. I vama i voljenoj osobi je važno da se neke stvari regulišu. Biće vam potrebno vreme, ali vredno je toga.

 ZDRAVLJE: Prijaće vam razgovor sa nekom bliskom osobom u opuštenom okruženju.

 BIK

 POSAO: Slušajte svoju intuiciju. Nećete pogrešiti ako uradite onako kako vam unutrašnji glas nalaže. Možete da očekujete neke bitne momente za vašu karijeru danas.

 LJUBAV: Moguće je da vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koju ste upoznali po preporuci prijatelja. Deluje vam zanimljivo ali još uvek niste sigurni da li osećate nešto prema njoj.

 ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos magnezijuma i kalcijuma, kao i ostalih minerala.

 BLIZANCI

 POSAO: Pokušavate da navedete svoje nadređene da ispune neke vaše uslove. Važno vam je da vam se neki zahtevi odobre ali vam nije uvek lako da sve udesite kao što želite.

 LJUBAV: Ukoliko imate vezu na daljinu ovaj period je povoljan za komunikaciju ali i za planiranje susreta. Moguće je da razmišljate o zajedničkom zimovanju.

 ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Prepustite se rukama profesionalaca.

 RAK

 POSAO: Želite da se pobrinete za to da važne činjenice dođu do izražaja. Spremni ste da se posvetite svom poslu i da uložite svoj maksimum u stvari koje su vam važne.

 LJUBAV: Skloni ste paralelnim vezama, pa vas na ovom polju očekuje veoma zanimljiva situacija. Jednostavno još uvek niste spremni da se "smirite" sa jednom osobom.

 ZDRAVLJE: Izbegavajte konzumiranje alkohola. Potrudite se da menjate svoje loše navike.

LAV

 POSAO: Očekuju vas manji troškovi tokom današnjeg dana ali ne brinete mnogo zbog toga. Veoma dobro ste organizovani kada je u pitanju poslovno- finansijsko polje.

 LJUBAV: Ukoliko ste u skorijem periodu neku emotivnu vezu priveli kraju, danas ćete se uveriti da je to bila jako dobra odluka. Ne žalite ni malo. Vreme je da nastavite dalje punim plućima!

 ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da unosite više tečnosti na dnevnoj bazi. Voda je važna za sve funkcije u organizmu.

 DEVICA

 POSAO: Razmišljate o mogućnosti da pokrenete novi poslovni projekat. Potrebna vam je konsultacija sa nekom osobom u koju imate dovoljno poverenja. Ne brzajte.

 LJUBAV: Vreme je da razrešite neke emotivne dileme koje ste imali u odnosu sa voljenom osobom. Pokažite joj zbog čega ste zabrinuti, a ona će vam odagnati sumnje.

 ZDRAVLJE: Ne prija vam vetar, hladan vazduh, promaja. Utopljavajte se i pogotovo pazite predeo oko ušiju.

 VAGA

 POSAO: Rešili ste da se pozabavite nekim sitnicama koje vas nerviraju a vezane su za vaše poslovno okruženje. Sve ćete srediti mnogo brže nego što mislite.

 LJUBAV: Samoća vam ne prija i imate želju da budete što više pored svog partnera. Maštate o tome kako bi vam bilo da ste stalno zajedno. Razmišljate i o braku, porodici, zajedničkom životu.

 ZDRAVLJE: Potrudite se da ojačate svoj imunitet, povećajte unos vitamina.

 ŠKORPIJA

 POSAO: Možete da se nadate slobodnom danu. Pred vama je sasvim opuštena atmosfera. Nemate poslovnih briga. Zadovoljni ste i jedva čekate da odmorite malo.

 LJUBAV: Dopada vam se osoba o kojoj ne znate skoro ništa. Niste sigurni na koji način da joj priđete da se upoznate, ali ste sigurni da je to ono što treba da uradite.

 ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku iako ne biste trebali da imate neka veća odstupanja.

STRELAC

 POSAO: Iako vam nisu sva očekivanja sasvim ispunjena, spremni ste da nastavite da se trudite kako biste napredovali. Važno vam je da ostvarite malo veći pomak na polju posla.

 LJUBAV: Uživate u flertu sa jednom osobom ali još uvek niste sasvim spremni za neki ozbiljniji korak. Ovako se osećate sigurnije. Dajete sebi vremena da razmislite još malo.

 ZDRAVLJE: Preporuka je da što više vremena budete na svežem vazduhu. Prijao bi vam boravak na planini.

 JARAC

 POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete jako dobru

situaciju. Potrudićete se da za sebe izaberete prave saradnike, ljude od poverenja.

 LJUBAV: Razmišljate o svojoj emotivnoj prošlosti i iz toga izvlačite određene pouke. Potrebno vam je neko vreme da shvatite šta želite. Nema razloga da žurite sa bilo čim.

 ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim alergijskim reakcijama iako ne biste trebali da imate veće probleme.

 VODOLIJA

 POSAO: Očekujete neku uplatu i važno vam je da ona dođe na vreme. Ne biste trebali da brinete, okolnosti vam idu na ruku. Velika je verovatnoća da ćete sve rešiti.

 LJUBAV: Moguće je da čeznete za stabilnom emotivnom situacijom. Odnosi sa partnerom nisu idealni ali stvari se mogu popraviti. Važno je samo da pokažete da ste spremni da se trudite.

 ZDRAVLJE: Povedite računa i izbegavajte namirnice neproverenog porekla. Pazite šta jedete.

 RIBE

 POSAO: Tokom današnjeg dana se možete posvetiti nekim drugim stvarima, svom hobiju ili porodičnim obavezama. Na profesionalnom planu vas ne očekuju novi važni događaji.

 LJUBAV: Veoma ste emotivni i duboko prihvatate sve što se dešava. Vaš partner ceni vašu senzitivnost i spreman je da vam pokaže da želi da vas zaštiti od svega.

 ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima iako generalno ne biste trebali da imate veće probleme.

astrousluge.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori