Postoje osobe koje vešto znaju kako da kontrolišu osećanja i ne dopuste da emocije nadvladaju razum. Ali, ponekad se pojavi tako jaka strast, privlačnost i iskra ljubavi koju je nemoguće zanemariti.

Rak

Očekuje vas povratak ljubavi iz prošlosti. To je osoba koju ste izgubili u ranoj mladosti, a o kojoj nikada niste prestali da maštate. Slučajni susret ponovo će suočiti vaša usamljena srca i shvatićete da je rastanak bila samo glupa ideja koju treba što pre ispraviti. U početku bićete malo nesigurni, ali shvatićete da vreme između vas nije stvorilo distancu. Uživajte u čarima ljubavi.

Strelac

Očekuje vas potpuno nova ljubav, a sa njom i život prepun iskušenja i avantura. Veseli i aktivni Strelci dobiće novi talas romantičlne pozitivne energije. Nova veza će se brzo razvijati i prijaće vam tok u kojem se kreće. Ova romansa možda ne obećava da će trajati večno, ali vi potpuno uživate u njoj. Prepustite se i otkrijte neke nove varnice ljubavi i strasti.

Bik

Bikove očekuje ljubav dubokih osećanja. Poput onih u klasicima književnosti, ova ljubav će biti čista, "zastarela", predana i ispunjena najlepšim emocijama. Potpuno razumete partnera, njegove potrebe, planove, želje. Zajedno kreirate najpovoljnije prognoze vaše budućbnosti. Moguće je da ćete svoju srodnu dušu upoznati preko članova porodice ili prijatelja.

lovesensa

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori